FK VELKÉ HOŠTICE – FC BÍLOVEC 2:1 (0:1)

Po jednobrankovém vedení v prvním poločase to na tři body vypadalo. Dvě zbytečné branky však zapříčinily, že se Bílovec domů vracel s prázdnou a Velké Hoštice mohly proti favoritovi slavit první vítězství v probíhající sezoně. Po brance Semana odcházeli do šaten Bílovečtí s jednogólovým náskokem. Po změně stran však udeřili dvakrát domácí a hostující trenér Marian Bedrich jen těžko hledal slova. „To, co jsme předvedli, se mi velmi špatně hodnotí. I přes tu bídu jsme dali jako první gól, ujali jsme se vedení. Ve druhém poločase jsme měli šance na druhý gól. Dostali jsme pak dvě naprosto zbytečné branky po laciných chybách. Jsem z toho opravdu špatný," litoval zbytečné ztráty trenér Bílovce Marian Bedrich.

Bílovci se už do konce duelu vyrovnat nepodařilo. „Neměli jsme vážnější šanci. Nebyla tam ani morální vůle. Bylo to prostě celé špatně. Ten závěr podzimu je pro mě opravdu hořký, uvidíme, co se bude dít přes zimu," uzavřel Marian Bedrich. Bílovci patří po podzimu 6. příčka s pětibodovou ztrátou na vedoucí Rýmařov.

Branky: J. Jaroš, Moch – Seman, rozhodčí: Kuběna – Chýlek, Závodný.

Bílovec: Rozsypal – M. Kotrla, Žídek, Seman, Malý – Raška, Ronec, Sigmund (75. Timko), Raszyk, Ondruš, Seidler. Trenér: Marian Bedrich. (dbt)