Bílovečtí poprvé najeli na vedlejší kolej v 18. minutě a za dalších pět minut už prohrávali 0:3. Zmar hostů v první půli pak ještě dokonala poslední minuta, kdy Silber vyrazil střelecký pokus domácích a Kublák neměl problém zvýšit na 4:0.

„První čtvrthodina byla vyrovnaná. Pak jsme ale udělali dvě chyby a inkasovali jsme třikrát v krátkém sledu. To byla studená sprcha. Druhý poločase jsme chtěli odehrát se ctí a nedopustit žádnou blamáž,“ vzpomínal Černín.

Bohužel se tak nestalo, protože hosté nebyli daleko od potupné desítky.

V 73. minutě se palba Čeladná opět rozjela, když hlavou přidal pátý úder Padych. Poté přišla bílovecká rezignace a domácí střelecký účet se zastavil až na čísle 9. 

DIVIZNÍ fotbalisté Nového Jičína hostí v sobotu od 15.00 Nové Sady. 
Novojičínský FK počtvrté remizoval

„Po pátém gólu se zápas úplně zlomil. Všichni už rezignovali, včetně těch zkušenějších a jen se čekalo na závěrečný hvizd. Nešlo nám vůbec nic a domácím tam napadalo všechno. Prostě zápas blbec. Během týdne to musíme vytěsnit z hlavy a odčinit to výhrou proti Břidličné,“ zdůraznil kouč Bílovce před nedělním duelem (16.00) proti poslednímu celku tabulky.

SK BESKYD ČELADNÁ – FK BÍLOVEC 9:0 (4:0)

Branky: 18., 82. a 88. Marek Váňa, 73. a 75. Padych, 21. Martin Váňa, 23. Jaroš, 45. Kublák, 90. Baran. ŽK: Kublák, Martin Váňa – Rulíšek. Rozhodčí: Pala – T. Lakomý, Tomšík. Diváci: 115.

FK Bílovec: Silber – Tomášek, Darda (80. Lazecký), Žídek, Rulíšek – L. Černín, Kotrla – Seidler (46. A. Dluhoš), Vaněk, Ronec – Pavlík. Trenér: T. Černín.