FK Nový Jičín - Slezský FC Opava B 0:2 (0:1)

Po úvodním zastřelování obou celků ovlivnila výraznou měrou utkání nařízená penalta za faul gólmana Hanuse, který si zároveň vykoledoval červenou kartu. Pokutový kop následně proměnil Binar, jenž poslal míč na druhou stranu, než kam se odrazil gólman Vyhlídal 0:1.

Po poločasové přestávce se styl hry vytříbil. Nový Jičín se zatáhl ve všech lidech na svou polovinu, jen vystupoval proti snaze Opavy a čekal na možnost založit rychlý brejk. Hosté se ale nikam nehnali a snažili se domácí vylákat na svou půli. Tuto přetahovanou nakonec ukončil hostující Cudrák, který v 81. minutě se štěstím trefil k tyči 0:2.

„Přestože to dnes nešlo, jsme z výsledku zklamaní," řekl po utkání asistent trenéra domácích Tomáš Vyhlídal.

Podrobnější informace, spolu s hlasy trenérů, naleznete ve středečním vydání Novojičínského deníku, v týdeníku Region, na straně 16.

Branky: 32. Binar (PK), 81. Cudrák, rozhodčí: Stodůlka Kneisl, Galásek, ŽK: Bajer Hampel, Němec, Cudrák, ČK: 29. Hanus (Nový Jičín), diváci: 110

Nový Jičín: Hanus Bajer, Dvořák, Nippert, Kiss Farkas Kalich, Hejdušek, Lokša, Jakub Hanzelka (68. Tobola) Gelnar (31. Vyhlídal), Smolarčík. Trenéři Jan Žemlík, Tomáš Vyhlídal

Opava B: Hampel Patsch, Hárák, Swiech, Kužel Ondra, Kuzník, Vybíral, Němec Binar, Cudrák. Trenér Jaroslav Kolínek