SK BESKYD FRENŠTÁT P.R. – TJ HÁJ VE SLEZSKU 0:3 (0:3)

Domácí sice nebyli bez šancí, ale známá bolest v podobě neproměňování šancí se znovu projevila. Frenštátský Beskyd tak čeká ještě poslední utkání na domácím hřišti proti Pusté Polomi a pak zimní přestávka, kdy bude třeba zapracovat na tom, jak ještě zachránit prozatím nepovedenou sezonu.

Domácí v úvodní dvacetiminutovce neproměnili žádnou z vypracovaných šancí, když Klimpar ani Blaževič první branku nevstřelili. Háj tak z první vážnější akce udeřil. „Myslím, že soupeř byl efektivnější. My jsme přes spoustu příležitostí prostě branku nedali. Mužstvo mě zklamalo, protože výkon nebyl takový jako v minulém kole. Takže jsem jim řekl, že přece není možné, aby během týdne zapomněli hrát fotbal. V obranné činnosti jsme udělal, fatální chyby. Během prvních dvaceti minut nevyužili tři dobré šance a soupeř nás pak hned potrestal," hněval se po utkání domácí kouč Dalibor Prikazský.

Hosté byli v koncovce klidnější a byli na tom lépe, i co se týče kombinace. „Ve druhém poločase už se soupeř stáhl. My už jsme hráli vabank, ale to už bylo takové jalové. Máme ještě jedno utkání a pak se musíme dát nějak dohromady během zimní přestávky. Čekali jsme, že to první vítězství přijde, ale bohužel," dodal Dalibor Prikazský.

Jako by těch špatných zpráv nebylo pro fotbalový klub z Frenštátu málo. Už dopoledne totiž museli na fotbalovém stadionu ve Frenštátě zasahovat hasiči, když silný vítr strhal část střechy na hráčských kabinách.

Branky: 25. Proška, 42. Žůrek, 43. vlastní Čuport, diváci: 100, rozhodčí: Šafrán – Latoň, Těšina.

Frenštát p. R. : Pešák – Čuport, Sládeček, P. Kaša, Kalod – R. Kaša (46. Dorňák), Dobiáš, Bartoš, Marek – Klimpar (61. Navrátil), Blaževič. Trenér: Dalibor Prikazský.

Krajský přebor

DALIBOR TOBOLA