Finálové utkání se hrálo na neutrální půdě v Brušperku. Kozmice vstoupily do duelu hodně šťastně. Už v první minutě nasměroval Buchvaldek svůj centr na bránu hostí, míč se odrazil od tyče a po odrazu od libhošťského gólmana doputoval za brankovou čáru 1:0.

Libhošťany rychlá branka na chvíli eliminovala. Z následného zatáhnutí Vojáčka málem skóroval Jakub Janík, ale rozhodné ne mu vystavil libhošťský brankář Kozák. Ke slovu se dostali i hosté, jejich standardní situace ze střední vzdálenosti však pro pozornou obranu Kozmic neznamenaly větší nebezpečí.

Ve druhém poločase již Kozmice moc nekombinovaly, zaměřily se na obranu a nechaly na soupeři, zda něco předvede. Hráči Libhoště naopak přidali a dokázali si vytvořit i vážnější šance. Blízko k vyrovnání měl Jaroslav Čapka a chvíli po něm i Kupčák, ale branka nepadla. Co se však nepodařilo, za vzrůstajícího tlaku, Libhošti, podařilo paradoxně právě Kozmickým. Centr z rohového kopu doputoval na hlavu Posmyka, a bylo rozhodnuto 2:0.

Závěrečná snaha Libhoště o zkorigování nepříznivého výsledku v posledních minutách zápasu už žádnou změnu nepřinesla. Nyní se již mohou celé Kozmice těšit na losování Poháru České pošty.

TJ Sokol Kozmice - FC Libhošť 2:0 (1:0)
Branky: 1. M. Janík, 71. Posmyk

Kozmice: Bortlík - Kania, Horsinka, Tomáš, Buchvaldek Posmyk (90. Běnek), J. Janík, Urbančík, Vojáček M. Janík (71. M. Koval), T. Gai (84. Hradilík). Trenér Karel Gorný
Libhošť: Josef Kozák - Zdeněk Palička, Pavel Eckelsberger, Daniel Velart, Marián Šíma (63. Jan Kupčák) - Martin Blažek, Jiří Jachník, Tomáš Blažek, Jaroslav Čapka (83. David Burián) - Zdeněk Čapka (73. Pavel Čapka), Rostislav Firašek. Trenér Miroslav Karas

Petr Dušek, Jan Kešelák