„Pro nás i diváky to bude zajímavé utkání. Jakubčovice zatím jedou, neztratily ani bod a je na čase jejich sérii přerušit,“ zdůraznil Lukáš Černín. „Náš nedělní soupeř disponuje kvalitním kádrem. Vlastně stále postupuje a sbírá jedno vítězství za druhým. Jsou prostě naučeni vítězit. Jeho kluci hrají dlouho pohromadě, a to je cítit,“ ví dobře trenér domácích. Kravařští fotbalisté ve středu vyhráli ve Valašském Meziříčí, což jim určitě zvedlo sebevědomí. „Rádi bychom na tento bodový zisk navázali i doma.“

Co se týče sestavy, tak v té Lukáš Černín změny dělat nehodlá, i když po karetním trestu se mu vrací Pelán. „Nemám důvod nic měnit,“ doplnil kravařský kouč.

Nedělní derby bude mít ještě pikantnější náboj v tom, že oba trenéři jako spoluhráči váleli v dresu Opavy. „S Barym si občas zavoláme. V Opavě jsme toho prožili opravdu hodně, takže na nějaké to hecování dojde,“ pousmál se Černín. A na otázku, zda pro kabinu vypíše nějakou tu speciální odměnu, odpověděl: „Něco proběhne. Buď to bude nějaký ten chlebíček nebo zákusek.“ Nedělní zápas má v Kravařích výkop v 16.30.