Bez bodového zisku se naopak vraceli mladší dorostenci, kteří prohospodařili vedení 2:0 a se čtyřmi body zůstávají na třináctém místě tabulky.

Starší dorost:

SK SULKO Zábřeh - FK Nový Jičín 0:1 (0:0)

Po úvodním náporu domácích se hra postupně vyrovnala a od 20. minuty už byli aktivnější Novojičínští. Hosty však trápila koncovka a po stoprocentních šancích Tichánka nebo Žlebka se gólově prosadil až Kučera, který se v 70. minutě trefil po rohovém kopu a vstřelil jedinou branku utkání. „Po taktickém výkonu jsme si zaslouženě připsali první vítězství. Od dvacáté minuty jsme byli až do konce zápasu lepším týmem. Za výkon zaslouží pochvalu celé mužstvo a výborný výkon podal i brankář Hatlapatka," komentoval první body v sezoně trenér mužstva František Merenda.

Branka: 70. Kučera.

Nový Jičín: Hatlapatka Svobodník, Kučera, Indrák, Zmatek Pokorný (80. Bartoň), Hrubý, Žlebek, Horák Rulíšek, Tichánek (80. Lee). Trenér: František Merenda.

Mladší dorost:

SK SULKO Zábřeh - FK Nový Jičín 3:2 (2:2)

V rámci 7. kola cestovali novojičínští mladíci na půdu Zábřehu a z počátku utkání měli navrch. Svou převahu korunovali brankou kapitána Staňka, kterou se Kvitovi svěřenci ujali vedení. Domácí se k vážnějšímu ohrožení Grulicha nedostali, a tak se novojičínský kapitán prosadil po půlhodině hry podruhé a poslal svůj tým do vedení 2:0. To však bylo ze strany Nového Jičína v první půli všechno. Ke slovu se totiž poté dostali domácí, kteří stihli ještě do poločasu skóre vyrovnat. „Ve druhé půli hráči na obou stranách podávali bojovné výkony a čekalo se pouze na to, kdo vstřelí kýžený vítězný gól. To se povedlo domácím, a tak jsme ze Zábřehu bohužel odjeli po dobrém výkonu s prázdnou," litoval ztráty bodů kouč mladších dorostenců Jaromír Kvita.

Branky: Staněk 2.

Nový Jičín: Grulich Dyčka, Indrák, Gold, O. Horák ml. Kyselý, Magdon, Staněk, Čapka Bartoň, Hanzelka. Do hry nastoupili: Slavík, Bátrla, D. Horák, Hasalík, Ištok, Kuman. Trenér: Jaromír Kvita.