Osmé Veřovice pak uspěly na hřišti poslední Horní Bečvy a nováčka porazily 3:2.

Slavia Stachovice - Brumov 2:2 (1:0)

Fotbalistky domácí Slavie vedly v poločase zásluhou záložničce Fabiánové nejtěsnějším možným rozdílem. Utkání rozhodovalo o pátém místě v tabulce a atmosféra byla místy dosti vyhrocená.

Zápas nakonec skončil zaslouženou remízou 2:2, která odpovídala dění na hřišti.

Druhou domácí trefu měla na svědomí opět Fabiánová. Stachovice, jež v zápase postrádaly některé hráčky základní sestavy, vyzvou v následující nadstavbové části, jako pátý tým skupiny B, pátý celek z vedlejší skupiny A, kterým je Pržno.

Stachovice: Vávrová Pospíšilová, A. Petrů, Tihelková, D. Petrů Vašutová, Mičková, Fabiánová, Blažková Víchová, Mikundová (60. Pavlíková). Vedoucí: Lenka Sovová.

Spartak Lubina-  Holešovské holky 1:3 (0:1)

Tým trenéra Rečky hostil soupeře z Holešova, který potřeboval vyhrát tak, aby vybojoval první příčku v soutěži. Holky z Holešova šly do vedení po půlhodině, ale domácí hráčky bojovaly a držely se soupeřem krok.

I ve druhé půli se však hrálo převážně na polovině domácího Spartaku a svoji aktivitu zúročil soupeř ze Zlínska druhou brankou.

V 75. minutě však Lubina zadělala na drama a po trestném kopu snížila na rozdíl jediného gólu. Lídr tabulky šel ale nadále za třemi body, jež v závěru pojistil třetí brankou v domácí síti.