HC Nový Jičín - VHK Vsetín 5:5 (3:1, 1:0, 1:4)

Další přátelské utkání odehrají hokejisté Nového Jičína ve čtvrtek 6. září na ledě sousedního FrýdkuMístku. Utkání začíná v 18.00.

Hodnocení utkání:

Kamil Glabazňa (HC Nový Jičín): Dneska jsme odehráli výborně prvních čtyřicet minut, ale do třetí třetiny jsme šli s tím, že se nemůže nic stát. Nastoupili jsme do třetiny ve třech hráčích a Vsetín toho využil. Potom využil ještě jednu přesilovku, a bylo to jen o gól. Hráči to měli v hlavě, protože se nám to stalo už podruhé, kdy jsme vedli o tři góly. Vedeme a myslíme si, že se nemůže nic stát. Ve čtvrtek hrajeme ve Frýdku-Místku a určitě to budeme chtít změnit. Přemýšlím, že vezmu takovou sestavu, aby se mohli mladí hráči ukázat. Dneska na nich bylo vidět, že jim chybí rozehranost.

Branky: 9. Toman (Brynecký, Chvostek F.), 12. Brynecký (Toman, Skaloš), 18. Skaloš (Chvostek F.), 34. Brynecký (Kabeláč), 51. Martinčík (Chvostek F., Hruška J.) 12. Farda (Vítek), 41. Vítek (Daněk, Farda), 43. Podešva (Žabčík), 46. Zúbek (Korčák), 51. Korčák (Zúbek),

Vyloučení: 7:6, Využití: 1:2, Oslabení: 0:0, Poměr střel: 28:29.

Nový Jičín: Kozák Andrýsek, Vašut, Horák, Gulda, Chvostek F., Pelikán, Hruška Kabeláč, Ivan, Macháček Uhlár, Zedník, Škumát Brynecký, Toman, Skaloš Skyba, Martinčík, Tomášek Chvostek M. (sedy)