Už v páté minutě se prosadil novojičínský Václav Martinčík, pro kterého to byla první branka v probíhající sezoně. V závěru první části hry pak přidal druhou branku Lukáš Mičulka a dvoubrankové vedení bylo na světě.

Nový Jičín však v probíhajícím ročníku už několikrát nadějné vedení dokázal ztratit. Bobři snížili po pěti minutách druhé třetiny, když se bombou prosadil David Varga. Rychlá odpověď Adama Uhlára znamenala znovu dvoubrankové vedení. V poslední minutě prostřední části pak domácí definitivně odpadli. Branky Miroslava Škumáta a znovu Adama Uhlára znamenaly vedení 5:1.

Rozhovor s novojičínským útočníkem Adamem Uhlárem, který si v utkání připsal šest kanadských bodů, si můžete přečíst v pátečním vydání Novojičínského deníku.

Gólové představení svěřenců Davida Handla pokračovala i s nástupem do poslední třetiny. To se postupně trefil Pavel Zedník a o další minutu později zvyšoval svou druhou brankou v utkání Miroslav Škumát už na 7:1. Domácí pak v přečíslení snížili záslohou Lukáše Bokroše na 2:7.

Osmý gól Nového Jičína pak přidal Daniel Brynecký, ale ani to ještě nebylo ze strany hostů vše. Marian Skaloš přidal devátý zásah, a svůj hattrick zkompletoval v 59. minutě Adam Uhlár, který tak určil konečnou podobu výsledku na 10:2 pro Nový Jičín.

HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Nový Jičín 2:10 (0:2, 1:3, 1:5)
Branky: 25. D. Varga (Heča, Machala), 49. Bokroš (Mir. Varga) – 5. Martinčík (Uhlár), 18. Mičulka (M. Chvostek), 25. Uhlár (Zedník), 40. Škumát (F. Chvostek), 40. Uhlár (Zedník, Brynecký), 42. Zedník (Brynecký), 43. Škumát (Kabeláč), 52. Brynecký (Uhlár), 56. Skaloš (Uhlár, Brynecký), 59. Uhlár (Zedník, Mičulka). Vyloučení: 6:5. Využití: 1:2. Poměr střel: 23:41.

Dalibor Tobola

VÍCE PŘINESEME V PÁTEČNÍM VYDÁNÍ NOVOJIČÍNSKÉHO DENÍKU.

Najdete v něm i mimořádnou dvanáctistránkovou hokejovou přílohu VÍTKOVICKÝ DENÍK a pravidelnou páteční samostatnou přílohu TV magazín.

#flash|https://g.denik.cz/72/f9/denik-tisk.swf|500|115|TOIF#