Zpěvačka, která se proslavila zejména vystupováním s kapelou Toxique, nyní koncertuje spíše sólově a projíždí Českou republiku křížem krážem s novou deskou, na níž je patřičně hrdá. Vydání alba zdrželo Klářino těhotenství a porod prvorozené dcerky Emilie, kterou vychovává s manželem, bubeníkem skupiny Toxique, Romanem Víchou.

Rodinná událost však měla na desku i mnohem zásadnější vliv než její pozdržení, album je totiž právě o rodině a respektu k ní. „Je skvělé mít kolem sebe lidi, ke kterým se můžete vracet. Možná si někdo myslí, že být doma není zrovna cool. Pro mě je ale rodina, kámoši a posezení u velké večeře s lidmi, které máte rádi, zatraceně cool!" přiznala zpěvačka.

S přípravou alba Kláře Vytiskové pomohla také mladší sestra Tereza známá pod pseudonymem Edna Green, již hudební fanoušci mohou znát z účinkování v projektech Never Sol, Bohemia nebo Mazda Audio.

Zpěvačka se k profesionální hudbě dostala po vystudování konzervatoře Jaroslava Ježka. Kromě Toxique vystupovala s kapelou Neřež nebo také s Michalem Hrůzou, může se pochlubit cenou Anděl za Objev roku a dalšími třemi nominacemi na Anděla.

Na sólovou dráhu nastoupila se singly Country Girl a Survival, s nimiž se probojovala do povědomí hudebních posluchačů.

Anna Macíčková