Od 19 hodin se na pódiu ve velkém sále kulturního domu postupně vystřídá téměř sto účinkujících, kteří divákům předvedou dojemný příběh o lásce, odvaze i falešném přátelství.

„Jedná se o jediné profesionální těleso svého druhu, které patří ke špičce ve svém oboru," uvedla produkční Kulturního domu Kopřivnice Lucie Krestová a dále poznamenala, že jeho zřizovatelem je Ministerstvo obrany České republiky. Soubor každoročně uskuteční na sto padesát vystoupení nejen v České republice, ale úspěch zaznamenává také v zahraničí.

„Příprava lidového tanečního divadla proběhla pod taktovkou režiséra Martina Packa, který pro Ondráš v minulosti režíroval úspěšné pořady Čertovinky či Rande naslepo," pokračovala Lucie Krestová. Na tvorbě choreografií se podílelo několik tanečníků, o hudbu se postarali například Jiří Gužík, Róbert Lacko nebo Jiří Mottl a na představení spolupracovali také výtvarníci z Městského divadla Brno.

Diváci se mohou těšit na jedinečné představení, které skloubí lidové tradice i uměleckou tvorbu, nouze nebude ani o profesionální hudební a taneční výkony. Osudové okamžiky ústřední postavy zbojníka mohou diváci zhlédnout po úhradě vstupného ve výši 80, 120 a 160 korun. (ire)