O oblibě této vysoce sourodé čtveřice, kterou doplňuje ještě moderátor a průvodce pořadem Daniel Dangl, svědčí jak vysoká sledovanost jejich televizního pořadu, tak také vyprodané divadelní sály po celé republice. Za sebou už mají dokonce představení pro několik tisíc lidí na Konopišti.

Jejich improvizační schopnosti v současnosti nemají na české kulturní scéně konkurenci, lidový a snadno pochopitelný humor zase oslovuje všechny generace.

„Partička je zkrátka improvizační show, kde je zábava tak hustá, že by se dala krájet. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze Suchoše a Geni, konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl," slibují velkou zábavu organizátoři kopřivnického vystoupení ve své pozvánce.

Do hodiny a půl dlouhé zábavné show budou mít v Kopřivnici ve velkém možnost zasahovat také diváci, kteří budou moci vymýšlet témata některých vystoupení. Chybět nebudou ani oblíbené televizní partičkovské disciplíny nebo společný zpěv všech partičkovských bavičů.

Televizní Partička vystoupí v kopřivnickém kulturním domě ve Velkém sále v pátek 18. října od 20 hodin.

Michal Merenda