Vozidlo, které neoprávněně stálo v odbočovacím pruhu, se najednou pomalu rozjelo a pokračovalo po silnici z mírného kopce až k okružní křižovatce na Sokolovské ulici.

„Vozidlo přerazilo dopravní značku a jako zázrakem projelo bez další kolize s jiným projíždějícím vozidlem v protisměru kruhovým objezdem, aby na závěr skončilo v křoví u školy," stojí dále na facebookových stránkách Městské police Nový Jičín.

Video si můžete přehrát zde.

Na facebookovém profilu Zdenky Poláchové je k vidění fotografie jak vozidlo stojí mezi stromy v zeleni, což patřičně komentují někteří uživatelé této sociální sítě. „Tak aspoň někde v NJ našel neplacené parkoviště," reaguje jeden z uživatelů a další přidává: „A ještě ke všemu nesvítilo - vrchol!"

Další uživatelé konstatují, že řidič měl veliké štěstí, že se ostatní účastníci provozu dokázali autu bez řidiče vyhnout. „Tak to u majitele stáli všichni svatí… snad mu to ti nesvatí řádně spočítají," uvádí další z facebookových uživatelů, z nichž řada kvituje s uspokojením, že se nic vážného nestalo.

„Už jen to stání v odbočovacím pruhu je na pokutu," upozorňuje jiný uživatel. A řidič skutečně bude mít co vysvětlovat. „Celou událost prošetřuje Policie ČR," stojí na facebookových stránkách novojičínské městské policie.

Řezbářské sympozium na Pustevnách.
Pustevny na čtyři dny obsadí řezbáři