Vozidlo rychlé zdravotnické pomoci vyjíždělo k novojičínskému hotelu Praha asi čtvrt hodiny před čtvrtou hodinou ranní kvůli poranění jednašedesátiletého muže. „Podle svědků byl muž krátkodobě v bezvědomí poté, když se udeřil do hlavy po pádu na chodbě hotelu. Bylo tam krvácivé poranění. Poraněná osoba byla kontaktní, ale se sníženou kvalitou vědomí. Muž byl ošetřen a předán na chirurgickou ambulanci v Novém Jičíně,“ sdělil mluvčí Humpl.

Heřmánek společně s Jiřím Bartoškou a dalšími herci Divadla Bez zábradlí v pondělí večer vystupovali v Beskydském divadle v představení Jakub a jeho pán.

„My jsme na tom představení byli a hlavně Heřmánek s Bartoškou mi připadali nějak moc veselí, ale třeba to bylo jen náhodou,“ vyjádřila se žena z Nového Jičína, která si přála zůstat v anonymitě.

Její přítel Radek uvedl, že měl chvílemi pocit, že víno, které herci popíjeli v rámci představení, bylo opravdové. „Ke konci se totiž smáli už mimo program. Myslím si, že to by se takovým profíkům stát nemělo,“ přemýšlel nahlas Radek. „Vím, že po představení odešli do Múzy, do vinárny, která je v budově divadla. Ale tam byla uzavřená společnost,“ uzavřel.

Přečtěte si také: Představení Jakub a jeho pán se v Prostějově nekoná