Na turnaji se představilo 30 neregistrovaných tenistů, kteří byli rozděleni do 3 výkonnostních skupin. „Pořádáme celoletní a celozimní turnaj. Ten letní začíná v květnu a končí na konci září. Na základě výsledků ve skupině se hraje vyřazovacím systémem play-off. Systém je ten, že první dva postupují a poslední dva sestupují," vysvětlil ředitel turnaje Zdeněk Knesl.

Vítězem skupiny A se stal Radim Svoboda, který ve finále porazil Romana Knesla 2:1 na sety. Skupiny B ovládl Leon Fiala a ve skupině C zvítězil Libor Nedoma.

Letní tenisový turnaj se pořadatelům vydařil opět na výbornou a k vidění byly vynikající tenisové boje. Tenisový klub Olympia pořádá také zimní turnaj. „Ten se hraje v nafukovací hale, kde jsou tři kurty. Hraje se od listopadu do března. Letos v zimě poprvé pořádáme i turnaj pro ženy, které budou hrát v jedné dvanáctičlenné skupině. Skupinu žen již máme zaplněnou," doplnil ředitel turnaje Zdeněk Knesl.

Na jubilejní 10. ročník zimního turnaje se ještě mohou přihlásit zájemci mužské kategorie, a to do 21. října 2012 u ředitele turnaje, p. Zdeňka Knesla, na telefonním čísle 731086104.

Finálové výsledky hrané na dva vítězné sety:

Skupina A:

Radim Svoboda - Roman Knesl 2:1.

Skupina B:

Leon Fiala - Rudolf Zubek 2:0.

Skupina C:

Libor Nedoma - Tomáš Fröhml 2:0. (dtb)