Pod Radhoštěm se představí nejprve kompletní světová špička ženského skoku na lyžích. Na závodech letní Grand Prix nebudou v nabité startovní listině, na které budou i reprezentantky ČR, chybět ani medailistky z letošní olympiády v Koreji - Maren Lundy, Katharina Althaus a Sara Takanashi.

V nedělním mužském závodu Beskydy Tour, který je součástí Kontinentálního poháru, se bude snažit obhájit loňský triumf překvapivý vítěz Maximilián Steiner z Rakouska a k vidění bude i několik skokanů se zkušenostmi ze Světového poháru. Tuzemští fanoušci se mohou těšit na sestavu Vojtěch Štursa, Lukáš Hlava, Čestmír Kožíšek, Radek Selcer, Viktor Polášek, Tomáš Vančura, František Holík, Filip Sakala a Petr Vaverka.

Program: 

Pátek 17. srpna:

9.00 oficiální trénink – 2 kola kvalifikace, 16.00 oficiální zahájení, 16.30 Světový pohár žen – 1. kolo závodu+finále závodu.


Sobota 18. srpna:

12.30 kvalifikace, 13.30 oficiální zahájení, 14.00 Světový pohár žen – 1. kolo závodu+finále závodu.


Neděle 19. srpna:

11.30 oficiální trénink, 12.30 zkušební kolo, 13.30 oficiální zahájení, 14:00 Finále Beskydy Tour mužů (Kontinentální pohár) - 1. kolo závodu+finále závodu. 

Jedním z těch, které přijme na radnici starostka Frenštátu pod Radhoštěm Zdeňka Leščišinová (vlevo), bude i bývalý skvělý skokan Jaroslav Sakala.
Účastníky memoriálu přijme starostka města