Mezi 36 žáčky ze čtyř oddílů nechyběli ani reprezentanti zápasnického oddílu z Tiché.

Jeden z členů tichavské přípravky Milan Michel, jenže bojoval ve váze do 33 kg, sice v prvním utkání s třineckým Chlebkem prohrával na body 10:12, ale v posledních vteřinách srovnal stav na 12:12 a díky tomu, že provedl poslední bod v tomto utkání, tak se mohl radovat z vítězství.

Ve druhém utkání zvítězil na lopatky nad Blue-Forestem z Čechovic, ale ve finále o první místo prohrál s Kejíkovou z Čechovic a tím obsadil konečné 2. místo. Ve váze do 28 kg se pak představil Jan Rozsíval, který nestačil na zkušenějšího Indrucha z Krnova a rovněž obsadil 2. místo.

Na třetím místě se pak umístil Ondřej Váša (kategorie do 25 kg) a čtvrté místo obsadil Lukáš Bakši (kategorie do 23 kg). „I při tom malém počtu docházelo na žíněnce k bojovným a dramatickým utkáním, kde některým ukápla i slzička," uvedl trenér mladých tichavských zápasníků Zdeněk Liška.

Činil se také odchovanec tichavského oddílu Miroslav Vašinka, který nyní zápasí za Lokomotivu Krnov, a jenž se před časem zúčastnil s českou reprezentací mezinárodního turnaje v zápase řecko-římském v dánském Aarhusu. V Dánsku zápasilo 75 závodníků z 11 zemí.

Vašinka po vyhraném utkání následně prohrál, což ho odsunulo do boje o třetí místo. „Mirek opět nezklamal, porazil domácího závodníka a tímto výkonem si zajistil bronzovou medaili," vyzdvihl výkon talentovaného mladíka Liška.