Očekávané vítězství Baracudy se nakonec dostavilo. Poslední celek tabulky z Orlové ztrácel o poločase pouze jednu trefu.

Velký podíl na sedmé výhře Jakubčovic v probíhající sezoně měl Aleš Michálek, který přispěl ke třem bodům hattrickem.

Svěřenci Josefa Molnára se v sobotu 25. ledna představí opět na domácí palubovce v Odrách. V 19.30 vyzvou předposlední celek tabulky z Krmelína.

Divizní nováček Jokerit Kopřivnice padl na palubovce United Frýdek-Místek

Kopřivnický Jokerit, jemuž patří aktuálně třetí příčka, cestoval do nedalekého Frýdku-Místku, kde se postavil tamnímu United. Jokerit nastoupil v prořídlé sestavě a od šesté minuty prohrával 0:1. Domácí futsalisté se však z vedení neradovali dlouho. Kopřivnickou odpověď si totiž připsal Dorňák a srovnal krok zápasu na 1:1. Více branek už diváci v prvním poločase neviděli.

Ze druhé půle uběhlo sedm minut, když domácí procpali míč až za Medkova záda a šli znovu do vedení. „Stáhli jsme hru na šest hráčů v poli a pokoušeli se stav zvrátit. Vypracovali jsme si dvě přečíslení, ale těm chyběla přesná přihrávka," uvedl kapitán Jokeritu Karel Prchal. Vyrovnání nepřinesla ani střela Šimka, která skončila na tyči.

„V poslední minutě utkání jsme se pokoušeli stav srovnat s pěti hráči v poli. Vypracovali jsme si však pouze dvě pološance a nakonec jsme v poslední vteřině inkasovali přes celé hřiště potřetí," konstatoval kapitán Kopřivnice, jež už zítra od 20.30 hostí hanácké Náklo. 

United Frýdek-Místek - Jokerit Kopřivnice 3:1 (1:1)

Branka Jokeritu: Dorňák.

Jokerit: Medek- Buček, Čevela, Šimek Prchal, Kružliak, Dorňák, Talpa.

Baracuda Jakubčovice - Orlová 5:3 (3:2)

Branky Baracudy: Michálek 3, Kunc, K. Molnár.

Baracuda: Pavelka L. Kocmich, Kunc, Šesták, T. Kocmich Michálek, K. Molnár, Ďurica.