Házenkáři Trnávky hostili na „své" kopřivnické palubovce tamního účastníka Triglav pojišťovna extraligy. Zatímco Trnávka se do 3. kola probila, Kopřivnice byla jakožto extraligový celek nasazena přímo do třetího kola. Trnávka začala nebojácně a v úvodních minutách si držela jednobrankový náskok. Nakonec to však byla Kopřivnice, která měla do přestávky náskok jednoho gólu.

Na konci 45. minuty ještě stihl účastník druhé ligy snížit na 22:25, ale pak k výhře našlápli znovu Vávrovi svěřenci, když čtyřmi brankami odskočili už na sedmibrankový rozdíl. „Pohár je pro nás zatím doplnění tréninkového procesu. Dokud tedy nedojdeme do fáze, kde se utkáme s extraligovými mančafty. Dali jsme šanci všem hráčům, kteří v extralize běžně nenastupují. Snažili jsme se ukázat, že i tito hráči mají na to hrát extraligu, ale bohužel," pověděl k pohárovému duelu trenér Kopřivnice Ivo Vávra.

3. kolo Českého poháru: TJ Sokol Trnávka - KH Kopřivnice 28:32 (16:17)

Sedmimetrové hody: 3/2:3/1. Vyloučení: 6:4 (ČK J. Novák). Rozhodčí: A. Kondělka, D. Kondělka. Diváci: 130.

Trnávka: Holeček, Hejduk - M. Veřmiřovský, Stanislav 5, O. Kovalák 2, Jakeš 3, K. Hanzelka 6/1, J. Novák, Juráš, Bula 4, Hála 3, Zahradník, Ocásek 5/1, J. Hanzelka.

Kopřivnice: Žingor, Chalupa - J. Mičola 4/1, J. Lipový 1, M. Střelec 7, Martinásek 1, Hojník 3, Jan Gřes 6, Karban, Žižkovský 1, Petřík 3, Schäfer 6.

Ještě více se o utkání dočtete v pátečním vydání Novojičínského deníku. Vychází s pravidelnou samostatnou přílohou TV magazín.