Tentokráte však Molnárovi hoši odjížděli s vítězstvím. „Řekli jsme si, že budeme hrát ze zajištěné obrany a vyrážet do brejků. To se nám hned ve druhé minutě povedlo zásluhou Kamila Molnára, který z úhlu prostřelil domácího brankáře," sdělil trenér Baracudy Josef Molnár. Za chvíli se po dalším rychlém protiútoku radoval Polášek. Následné dvě branky přidal kapitán Michálek, jenž navýšil vedení svého týmu už na 4:0.

Dnešní program: 20.45 Náklo – Kopřivnice (hř. Litovel),
20.00 Krmelín – Baracuda.

Ve 14. minutě zachytil míč na brankové čáře Ďurica, který uviděl červenou kartu a zamířil pod sprchy. Pavelka však vystihl směr a penaltu dokázal zneškodnit. Jelikož nepadl gól, hrála Baracuda dvě minuty v oslabení, které však zvládla výborně. Poločasový výsledek 5:0 uzavřel Chovanec. Po brance Kamila Molnára pak domácí korigovali výsledek na 1:6. To se nelíbilo Michálkovi s Chovancem, kteří navýšili vedení už na 8:1. Proti brankáři Pavelkovi se pak kopala další penalta, a i když i tentokrát vystihl směr střely, nakonec nešťastně kapituloval.

Výsledek zápasu uzavřel znovu Chovanec a Orlová stihla už jen snížit na konečných 4:9. „Několik dalších šancí jsme zahodili, ale i tak jsme spokojeni. Taktika nám vyšla podle plánu. Příští zápas k nám přijede Krmelín. Budeme chtít vyhrát a udržet se na prvním místě," sdělil trenér jakubčovických futsalistů.

První domácí utkání nevyšlo dle plánu nováčkovi Jokeritu Kopřivnice. Kvalitní celek z Frýdku-Místku výborně kombinoval a dokázal se dostat do vedení 2:0. V patnácté minutě Čevela patičkou vybídl ke skórování Bučka a hrající trenér Jokeritu snížil. Hosté však ihned navýšili na 3:1. United pozorně bránil, ale domácí ještě chtěli zápas zdramatizovat. Dvě minuty před koncem přišla hra s pěti hráči v poli, ale místo snížení přišla chyba v rozehrávce a deset vteřin před koncem hosté uzavřeli skóre brankou přes celé hřiště.

FC Oskarol Orlová - Baracuda Jakubčovice 4:9 (0:5)

B: Michálek 3, Chovanec 3, K. Molnár 2, Polášek. ČK: Ďurica.

Jakubčovice: Pavelka – K. Molnár, Kocmich, Polášek, Chovanec, Ďurica, Petr, Michálek. Trenér: Josef Molnár.

Jokerit Kopřivnice - United Frýdek Místek 1:4 (1:3)

B: Buček. Diváci: 70.

Kopřivnice: Medek - Jiříček, Buček, Prchal, Kružliak - Šimek, Huška, Čevela, Juříček, Kocian.