Vítkovický Sokol pak před časem uspořádal XV. ročník memoriálu J. Klepca v zápase ve volném stylu, kterého se zúčastnilo 186 závodníků z 11 českých a 19 zahraničních oddílů z Polska, Slovenska, Rakouska a Ukrajiny.

Z přípravky Tiché si nejlépe vedl Jakub Konvička (váha 39 kg), jenž se postupně probojoval až do finále, kde v boji o zlato nestačil na domácího závodníka Boháčka. Ve velmi dobrém světle se v přípravce ukázal i Ondřej Váša (váha 35 kg), který porazil dva polské a jednoho slovenského zápasníka, ale prohra s brněnským závodníkem ho odsunula k boji o bronz, kde však prohrál se slovenským protivníkem a obsadil čtvrté místo.

Ve stejné váhové kategorii pak skončil na sedmé příčce Jan Rozsíval a stejné místo obsadil také Lukáš Novák (váha 31 kg). Přemysl Krpec (váha 35 kg) skončil v přípravce B pátý.

V seniorské kategorii reprezentoval Tichou Martin Šoukal (váha do 70 kg) a vedl si také dobře. Po výhře nad ostravským Neckařem a dvou vítězstvích nad zápasníky ze Sniny prohrál ve vyrovnaném zápase s rakouským zápasníkem na body. Prohra odsunula tichavského zápasníka k boji o bronzovou medaili se zkušenějším Rakušanem Bruckmeierem, se nímž nakonec padl a obsadil čtvrté místo.

V bodování družstev se družstvo TJ Sokol Tichá umístilo na celkovém 17. místě. Až za výběrem tichavských zápasníkům skončila družstva Nitry, Košic, Sniny, Bánovců, Rýmavské Soboty, Moravské Ostravy nebo celky z Ukrajiny či Rakouska.

Z pověření Českého svazu zápasu pak organizoval TJ Bohemians Praha mistrovství ČR v zápase ve volném stylu pro mladší žáky a kadety. Tichavský oddíl měl v hlavním městě jediného zástupce, kterým byl kadet Václav Petr (váha 100 kg), jenž prohrál ve finálovém boji na body s Jirešem z Plzně a získal cennou stříbrnou medaili.