Zasloužíte si ocenění! „Firma s velkou budoucností se pozná podle toho, že snižuje dopad svého podnikání na životní prostředí, dbá na férové vztahy s dodavateli a zákazníky, podporuje pestré složení týmů, myslí na zdraví, vzdělání a rozvoj svých zaměstnanců a je přínosem pro obyvatele v místě, kde působí. A právě podobně smyšlející firmy hledá cena TOP Odpovědná firma,“ říká Ladislav Lojka, ředitel komunikace platformy Byznys pro společnost.

Své projekty a firemní strategie mohou malé i velké firmy posílat až do konce července prostřednictvím elektronického formuláře, který najdete na stránkách www.odpovednefirmy.cz. Na výběr je desítka kategorií. Účast je zdarma a všechny kvalitní strategie a projekty budou podle dosažené úrovně vyznamenány zlatým, stříbrným nebo bronzovým titulem.

„Rád bych vzkázal firmám, které váhají s přihláškou do letošních cen TOP OF, že je potřeba se zúčastnit a nechat si sdělit, jak si ve své činnosti stojí. O svoji hmotnost se zajímá kde kdo, ale o svoje chování a o to, jak je posuzováno, už méně. Ale situace se stále lepší. Lidé i firmy mají rozhled i prostředky. Moje zkušenost mi říká, že se mi tak nějak lépe žije, cítím v tom svobodu a prospěšnost. Zkuste to,“ říká dvojnásobný držitel titulu TOP Odpovědná firma Aleš Šlechta, majitel vsetínské společnosti Galvamet. 

K TÉMATU Firmy, které se věnují rozvoji společnosti, snižují dopad své činnosti na životní prostředí a přinášejí inovativní řešení, mají šanci získat prestižní ocenění TOP Odpovědná firma, které letos již počtrnácté organizuje nezávislá platforma Byznys pro společnost. Přihlášky jsou otevřené už jen do 31. července.

Hudební festival Colours of Ostrava v Ostravě 19. července 2017.
Pohostinství a Colours? Skvělá symbióza, říkají většinou ostravští provozovatelé