VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Pestrý víkend ve Velkých Karlovicích: grilování, cimbálovka a zábava s golfem

Velké Karlovice /FOTOGALERIE/ –  Sportovně založené rodiny s dětmi, ale také milovníci dobrého jídla si o víkendu přijdou na své v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Zahájení grilovací sezóny na Horalu nabídne steaky, frgály i cimbálovku.  

19.5.2015
SDÍLEJ:

Grilované speciality.Foto: Archiv Resortu Valachy

Hotel Horal.

K letním měsícům neodmyslitelně patří grilování. Pestrý program k zahájení grilovací sezóny chystá na sobotu 23. května hotel Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice.

Zdejší grilovací terasa je oblíbeným cílem výletníků nejen díky umu místních kuchařů, ale také posezení s krásným výhledem do údolí a možností spojit gurmánské zážitky s relaxací ve Wellness Horal. Díky tomu, že se Horal nachází na konci cyklostezky Bečva a u cyklistických tras, terasu hojně navštěvují také cyklisté.

„Při sobotní akci Vítání léta na Horalu se mezi 10. a 16. hodinou můžete těšit na grilování steaků Qualivo z mladých býčků, rožnění býčí plece, frgálovou manufakturu či nabídku vína Borgoluce a dalších značek. Vemena Vsetín představí různé druhy sýrů, ochutnáte cidery Kingswood, prémiové zmrzliny Adria či neobvyklé míchané nápoje," láká šéf hotelu Horal Marek Bača. K posezení zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program, připravený ve spolupráci se společnostmi Makro a Montycon, moderuje Milan Nepustil.

Nový sezónní jídelní lístek

Kuchaři pro tuto příležitost připravili nabídku grilovaných specialit ze steaků Qualivo. Jde o maso jedinečných chuťových vlastností, produkované podle unikátní technologie, které si v tuzemsku získává čím dál větší popularitu. 

Více informací:www.horal-hotel.cz

Chov Qualivo zvířat je přísně kontrolován, z jejich stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika.

„Maso má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost. I proto se stalo součástí nabídky hotelu Horal," dodává Marek Bača.

Hotel Horal, který je vyhlášený krajovou valašskou gastronomií v moderním pojetí, zároveň při příležitosti zahájení grilovací sezóny představí nový sezónní jídelní lístek. Tomu dominují pokrmy z jehněčího a králičího masa či pokrmy z neobvykle upravené zeleniny.

Ochutnejte třeba ředkvičkový krém s ančovičkovým kapáním dle vlastní receptury šéfkuchaře Jaroslava Orsága. Nebudou chybět ani rybí speciality a pokrmy ze zvěřiny, které jsou doménou kuchyně hotelu Horal. V nabídce zůstávají i některé osvědčené hity zimního jídelníčku, mimo jiné kyselice, halušky s brynzou či jehněčí kolínko s pohankovým kubou.

Nabídka grilovaných specialit při Vítání léta

- Tatarák z hovězí roštěné s fenyklovým salátkem
- Rump steak marinovaný v brandy
- Hovězí mletý steak s křenovým máslem
- Rib eye steak s fava fazolemi
- Chuck Roll steak s glazurovanou červenou cibulkou

Zábavná neděle (nejen) s golfem

V neděli 24. května se u hotelu Horal uskuteční tradiční a oblíbená akce pro celou rodinu Zábavná neděle (nejen) s golfem, která přináší příležitost vyzkoušet si různé sportovní aktivity. Na trase vedené Golfovým hřištěm Horal si návštěvníci mohou zdarma zkusit golf pod vedením zkušených instruktorů a přesvědčit, se, že na patování, odpalování míčků či hře na jamku není vůbec nic těžkého.

Připravena budou i stanoviště s jednoduchými úkoly z ne-golfové tématiky, kde si děti i jejich rodiče vyzkouší letní biatlon, bungee running či lukostřelbu, zahrají si tenis s Maxipsem Fíkem nebo zažijí projížďky na koni, golfovou buginou a na koloběžkách. V cíli si mohou pohrát v koutku deskových her nebo se zapojit do tvoření z písku.

Kdo splní úkoly na trase, bude zařazen do tomboly o atraktivní ceny v čele s obří plyšovou sovou Kulíškem, maskotem Resortu Valachy

Autor: PR

19.5.2015
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Petřvald na Moravě nyní čeká druhé domácí utkání v řadě, když v sobotu od 17.00 vyzve Ostravu-Jih.

I. B třída, sk. B: Až příliš krutá porážka pro Petřvald

Fotbalisté Jeseníku zažívají podařený vstup do sezony, když uspěli i ve druhém zápase, ve kterém zvítězili v Odrách 3:2.

Souhrn I. B třídy, sk. D: Mořkov si vyšlápl na Starý Jičín

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Nominujte Deník.cz do ankety českého internetu Křišťálová Lupa 2017! Díky vám bude mít Váš regionální Deník šanci dostat se do finálního hlasování v kategorii "Zpravodajství".

Frenštát jede. Vykradl Český Těšín a teď hostí nováčka

Fotbalisté Frenštátu otočili duel v Českém Těšíně a i díky dvěma trefám kanonýra Klimpara slavili vítězství 3:1.  

Bílovec neuspěl na hřišti Staré Bělé

Tým Tomáše Černína prohrál na hřišti Staré Bělé 1:4 a o první výhru v novém ročníku krajského přeboru se může pokusit v neděli, kdy doma vyzve Pustou Polom.  

Vznikla petice kvůli silnici

Přejít z jedné části Kunína do druhé je velký problém. Důvodem jsou projíždějící auta. Obyvatelé obce proto podepisují petici.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení