Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rok 2014 nebude pro Vodnáře moc příznivý, především po zdravotní stránce. Některé Vodnáře čeká podle karet i menší operativní zákrok, který nakonec dopadne dobře. V podnikání může nastat menší krize, která by měla skončit ve druhém pololetí a poté by se mělo Vodnářům opět dařit. Lidé, narození ve znamení Vodnáře, by měli dát na svou intuici a vizi. Většina z nich celý rok proflirtuje na seznamkách, některé čeká i vážný vztah. Pozor by si měli dávat na nechtěného potomka, který by jim mohl zkomplikovat život.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V pracovní oblasti čeká lidi narozené ve znamení Ryb povýšení a prémie. Při hledání nového směru v podnikání budou velice úspěšní. Se vztahem tito lidé mít problémy nebudou, jen pozor na přehnanou naivitu, důvěru a opakování stejných chyb pořád dokola. Ryby, které jsou již delší dobu samy, by měly potkat osudovou lásku. Tu poznají podle své výjimečné intuice, která je nikdy nezklame. Lidé narození ve znamení Ryb by si v příštím roce měli dát pozor na přílišné utrácení v obchodech a hlavně na lákavé, pochybné slevy, kterým těžko odolávají.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Lidé narození ve znamení Berana by se měli vyvarovat unáhlených rozhodnutí, měli by se snažit řešit vyhrocené situace s co největším klidem. Zvláště v milostných vztazích by se měli vyvarovat výbušnosti a zbrklosti. Při uvážlivém přístupu v řešení jakýchkoliv problémů, především obchodních, je velká pravděpodobnost, že tyto jedince tento rok úspěch nemine.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rozvážnost a opatrnost přinese v roce 2014 Býkům zasloužený úspěch, a to v případě, že se nebudou bát riskovat. Pokud si lidé, narození v tomto znamení, budou jistí, že si mohou dovolit riskovat, karty říkají, že do toho mají jít. Dlouhé, příliš opatrné chování může Býky zbytečně brzdit. Než se rozhoupou, může být pozdě. Platí to zejména v obchodních vztazích a v zaměstnání.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců by si měli dávat velký pozor na přelétavost, netrpělivost a zbrklost. Tento rok by se jim to nemuselo vyplatit zejména ve finančních záležitostech. Pozor by si měli dávat také na podpisy smluv, falešné přátele a podvodníky. Šarm Blíženců, jejich důvtip a citlivější chování k ostatním jim může přinést úspěch zejména v oblasti milostných vztahů.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci by měli ve svůj prospěch využít svou představivost a silnou vrozenou intuici. Měli by se také snažit nevracet do minulosti, povznést se nad některými záležitostmi, které se v minulosti staly a vyvarovat se přílišné citlivosti. Jejich život pak bude spokojenější, a to po všech stránkách.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Velkorysé chování a přílišná touha po dokonalosti a výjimečnosti může být Lvům v příštím roce na škodu. Lidé narození v tomto znamení by měli být opatrní a střízliví ve finančních záležitostech. Měli by také více naslouchat své intuici. Jejich šarm a impozantní chování při citlivém přístupu k druhému pohlaví jim přinese úspěch zejména v milostných vztazích.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození ve znamení Panny by si měli dát pozor na přílišnou touhu po perfekcionismu. Jejich občas přílišné analyzování chování jiných a vysoká kritičnost vůči druhým lidem jim může být na škodu. Na místě je také opatrnost, a to zvláště v oblasti financí, je důležité to nepřehánět ale i v ostatních oblastech. Lidé z tohoto znamení by měli brát sebe i své okolí více s nadhledem, budou tak spokojenější. Zajistí jim to také větší přitažlivost, zvláště u opačného pohlaví.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy by si měly v příštím roce dávat pozor hlavně na okradení, ztrátu peněz a věcí – a to zejména v první polovině roku. Na čem lidé z tohoto znamení v tomto roce usilovně pracovali, měli by příští rok dokončit s výborným výsledkem. Zároveň se Vahám vyplatí investovat čas a energii do svého protějšku. Ty, co nemohli mít dlouho děti, čeká překvapení v podobě přírůstku potomka do rodiny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům by se mělo dařit jak v osobní, tak v profesní oblasti, ale musí tomu jít naproti a snažit se hledat nějaké řešení. V lásce by si měli dát pozor na zbytečné hádky, vznětlivost, nedůvěru a nevěru. Měli by se také naučit kompromisu – musí se více naučit dávat a brát, aby byly energie vyrovnány. To však lidem Štírům bude dělat problémy. Hodně lidí tohoto znamení bude čekat stěhování do nového bydlení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci by si měli dávat pozor na unáhlené jednání a neuvážené kroky, i na své výroky vůči ostatním. Pokud na sobě lidé z tohoto znamení zapracují, měl by pro ně být rok 2014 mnohem lepší než ten minulý. Střelci budou mít v příštím roce více peněz, dobrou práci a zároveň se jim také upevní i milostné vztahy, které již delší dobu nefungovaly. Některé Střelce čeká i nečekaná výhra či dědictví. Pozor by si však měli dávat na úrazy a pády na dovolené či na horách.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čeká hodně překážek, které budou muset zdolat. Pokud budou vytrvalí, měli by být úspěšní v dosažení svých cílů. Pozor by si však měli dávat na přílišnou ctižádost. Pokud změní své chování vůči okolí, tak si jich lidé začnou více vážit. Více spontánnosti jim zároveň prospěje v navozování nových známostí. Ti Kozorozi, kteří byli dlouho sami, vstoupí podle karet do svazku manželského.