Turnaje i originální doprovodný program bude probíhat pod širým nebem. Utkají se profíci i amatéři, ať už je jejich cílem vyhrát, nebo se jen pořádně pobavit. Ty, kteří se rozhodli zápasu face-to-face vyhnout, čeká zábavná zóna nejen se sportem, ale i kulturními zážitky.

„Vyzkoušejte si tolik sportů, kolik jen dokážete, od těch známých až k takovým, o kterých jste v životě neslyšeli. Připravili jsme pro vás unikátní festival, který v Česku nenajde konkurenci. Užijte si ho, ať už jste pár, single, dítě, nebo senior. Přesně takový tenhle festival je – pro všechny a se zárukou zábavy a nových zážitků,“ řekla organizátorka akce Tereza Černá. „Právě nyní startujeme druhou vlnu registrací do turnajů. První, tedy zvýhodněná vlna, skončila v pondělí ,“ sdělila a dodala: „Druhá vlna potrvá do sedmého června.“

Ilustrační foto.
O lize bude rozhodovat zastupitelstvo

Otevřeny jsou ještě následující kategorie v těchto sportech:
• Streetvolleyball (beach volejbal 2 na 2): muži a ženy
• Streetball (basketbal na jeden koš 3 na 3): muži 18+
• Streetfloorball (florbal na zmenšeném hřišti 4 na 4): muži, ženy
• Streetfootball (fotbal na zmenšeném hřišti 5 na 5): muži 18+, ženy 18+

„V některých kategoriích zbývají poslední místa, chcete-li si užít nejen turnaje, ale celý festivalový den, neváhejte a přihlaste svůj tým. Hrajeme o zajímavé ceny, jako například víkendové půjčení vozu s plnou nádrží dle vlastního výběru od firmy Adiv Opava,” vysvětluje Černá.

Jakub Šiřina - Ilustrační foto.
Kapitán opavských basketbalistů Jakub Šiřina: Za Ligu mistrů jsem osobně rád

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránkách www.streetgamefestival.cz

Aktuální informace můžete sledovat na sociálních sítích www.facebook.com/streetgamefestival nebo www.instagram.com/streetgamefestival.

Jako tajemník Magistrátu města Opavy působí Tomáš Elis už od roku 1999.
Tomáš Elis: Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyjdete živí