Nasbírat šest kuponů, odpovědět na dvě otázky a věřit ve štěstěnu. 

Nové auto se do domácnosti vždycky hodí, o tom není pochyb. Všichni naši čtenáři Deníku teď mají šanci vyhrát Chevrolet Spark – výrazný design 5dveřového městského auta.

Výrazný design

Ilustrační fotoChevrolet Spark kombinuje výrazný design exteriéru, velmi dobře vybavený interiér a chytré prvky výbavy. Ačkoli jde zvenčí o kompaktní vůz, uvnitř je opravdu prostorná kabina, která usadí až 5 dospělých. Se svojí kvalitou a vychytanými designovými prvky je Spark nejbezpečnějším, nejkomfortnějším a nejpraktičtějším autem ve své třídě.

Impozantní dělená přední mřížka chladiče, ostré linie a schované kliky dveří a to není vše. Spark vyčnívá z řady a i díky mnoha živým barvám, v nichž je k dispozici, a které podtrhují jeho veselý design.

Vysoko posazené konce světel vypadají úžasně a navíc zlepšují viditelnost a celkovou bezpečnost. Nápadně vystupující rámy kol napomáhají aerodynamice – a zlepšují spotřebu.

5 sedadel a stylové prvky

Uvnitř vozu zjistíte, že Spark je příjemně přehledný a promyšlený. Ukrývá spoustu prostoru a pro řidiče i intuitivní ovládání přesně tam, kde jej očekáváte. Netradičně pro vozy této velikosti - Spark pohodlně usadí 5 dospělých, což z něj dělá ideálního partnera na cesty s přátely nebo rodinou.

Ve Sparku můžete poslouchat i svou oblíbenou hudbu. Od výbavy Plus nabízí rádio/CD se vstupem Aux-in a USB přípojkou pro váš iPod nebo MP3 přehrávač.

Chytrý úložný prostor

Přihrádka v cetrální konzole na maličkosti typu karet, parkovacích lístků a mincí, držák na dva nápoje, barevně sladěný odkládací prostor naproti spolujezdci, hned vedle přístrojové desky - Spark je plný odkládacích míst na věci, které sebou neustále nosíme – mobil, iPod, MP3, kabelky. Velké dveře kufru Sparku navíc otevírají opravdový prostor – 170 litrů. A to bez sklopení zadních sedaček. Když zadní sedačky sklopíte, kufr dosahuje prostoru o objemu 568 litrů. Co se týká příslušenství, Spark můžete upravit zcela podle svých představ. Je zde všechno - přes nosiče kol, držáky lyží, střešních boxů a mnohem víc.

Chevrolet Spark

Bezpečnost – hlavní priorita

Spark může být malým městským autíčkem, ale jednu z věcí je třeba brát opravdu vážně. A to je bezpečnost. Spark je jedním z nejbezpečnějších aut ve své třídě. Pro ochranu svých cestujících má Spark 6 airbagů ze všech směrů. Dvojice airbagů vpředu, boční hlavové airbagy a další v sedačce k ochraně břicha a hrudníku.

Všechny bezpečnostní pásy Sparku jsou vybaveny předpínačem. Vzadu jsou 3 tříbodové pásy a už ve standardu ISOFIX pro upevnění dětské sedačky na krajních zadních sedadlech. V oficiálním testu NCAP předního a bočního nárazu získal Spark maximum bodů za bezpečnost dětí do 3 let.

Když dojde na bezpečnost dětí, příslušenství zahrnuje dětskou sedačku "Duo Plus", dětskou sedačku "Baby Safe Plus" a základnu ISOFIX pro "Baby Safe Plus".

Výkon, který si zamilujete

Řídit Spark je zábava: svižný a mrštný po městě, navíc komfortní a hladký na cestách. Stejně tak jako charakteristika řízení, i motory jsou navrženy tak, aby vám poskytly úsporu benzínu - nízké náklady na provoz a údržbu. U společnosti PAVLAS TRUST s.r.o máte možnost výběru benzínových motorů o obsahu 1,0 nebo 1,2 litru, které jsou oba dostupné s 5stupňovou manuální převodovkou.

A aby vám žádný kupon neušel, doporučujeme předplatit si Deník, což můžete udělat už dnes - naše pracovnice distribuce vám rády pomohou.

Ostrava Kotuličová Kamila 724 412 016
Nový Jičín  Boháčová Petra 602 585 821
Frýdek-Místek  Hadrbolcová Dáša 602 603 235
Havířov, Karviná  Leona Mývaltová 724 412 011
Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál  Dehnerová Věra 602 139 636

NOVĚ ZAKOUPÍTE SVŮJ DENÍK TAKÉ V LOKÁLNÍ REDAKCI !!!!