V pátek se letos poprvé otevřely brány tamního koupaliště. Kromě nejnutnějších oprav rozvodů vody a nátěru bazénových van nepředcházely otevření žádné větší úpravy.

„Kopřivnické koupaliště se nachází v nádherném přírodním prostředí na okraji lesa pod zříceninou hradu Šostýna a horským masívem Červeného kamene. Kromě dvou padesátimetrových bazénů s tobogánem zde mohou návštěvníci využít k aktivnímu odpočinku také hřiště na plážový volejbal, stolní tenis, minigolf nebo vybavení z půjčovny sportovních potřeb. Poblíž se nachází discgolfové hřiště, značené cyklistické kondiční okruhy či turistické trasy pro pěší. V areálu jsou k dispozici také skříňky na cennosti," vyjmenovala hlavní atributy kopřivnické venkovní plovárny tisková mluvčí města Lucie Petříčková.

Rozsah služeb a otevírací doba, stejně jako cena vstupného, zůstaly totožné jako vloni. „Za celodenní vstup zaplatí dospělý čtyřicet pět a dítě od 3 do 15 let třicet pět korun. Odpolední koupání po 14. hodině je o deset korun levnější a po 18. hodině zaplatí každý příchozí už jen dvacetikorunu. V ceně vstupného je zahnuto také jízdné na tobogánu," doplnil ředitel Správy sportovišť Milan Gilar s tím, že za příznivého počasí se lidé budou moci na kopřivnickém koupališti svlažit každý den od 9 do 20 hodin. (jah)