Slavnostní zásnuby se konaly v Sedlnicích, v hlavním městě Sněženkového království. Jak k tomu pojmenování obec přišla? V roce 2008 v ní totiž došlo ke korunovaci královny a krále českého dabingu, jimiž se stala již zmiňovaná Valérie Zawadská a Miroslav Moravec. Od té doby se v obci Sedlnice každý sudý rok předávají takzvané Ceny Miroslava Moravce, tedy ocenění pro ty, které znají diváci po celé republice hlavně díky jejich hlasu. „Napadlo nás, že bychom mohli pravidelně oceňovat mladé daberské talenty, kterým bychom udíleli tituly Prince a Princezny českého dabingu,“ zmínil se při vzniku Sněženkového království organizátor Josef Odstrčil.

Jenže člověk míní a Bůh mění. Jen rok po korunovaci Miroslav Moravec bohužel zemřel, a tak zůstala královna Valérie na pomyslném trůnu sama.

„Já, jako královna Sněženkového království, jsem se rozhodla, že královna nemá vládnout sama, a po dohodě s rytířem Jiřím Pragerem jsme dnes svolili k zásnubám. To ovšem neznamená, že se vezmeme. Kdoví, co nám budoucnost přinese,“ podotkla u příležitosti pátečních zásnub sama královna českého dabingu. Její nastávající choť zatím čekal u hlavního stolu s ostatními dvořany, dabéry, kteří se chopili hodnocení předložených soutěžních dortů. „Takovou událost si může člověk dovolit jen jednou za život. Pro mě to je vrchol blaha, dostat možnost sedět vedle dokonalé ženy, v dokonalém místě, s dokonalou partou dvořanů a dokonalými hosty,“ sdělil Jiří Prager, který se Cen Miroslava Moravce účastní už třetím rokem. „A ten výběr místa. Je to jedno z nejkrásnějších míst na světě,“ dodal jedním dechem.

I když se jim zásnuby, a posléze i vstup do svazku pohádkovsky manželského, snažili věrní poddaní rozmluvit, pár si stál tvrdě na svém. Alespoň jim tedy obyvatelé království předali to, co je nyní v této zemi nejvzácnější plata vajec.

Na druhý den už všechny přítomné hvězdy dabingu, i ty, které dorazily se zpožděním, čekal slavnostní ceremoniál vyhlášení Cen Miroslava Moravce pro dabéry filmů určených dětem a mládeži a udílení titulů.

Titul princ získal herec a dabér Libor Hruška. Titul princezna si odnesly dcery Zuzany Schulzové-Taberyové, která se stala dvorní dámou, Viktorie a Terezie. Rytířský stav získala scenáristka Olga Walló a herec a dabér Ladislav Županič. Trubadúrem je zpěvák Bob Frídl a tiskovým mluvčím království zase Jan Tuna.