Na obyvatele Frenštátu pod Radhoštěm se zástupci města obrátili v rámci přípravy Programu rozvoje sportu a tělovýchovy s názvem „Jedno město, jeden tým.“

Obyvatelé se mohou vyjádřit formou dotazníku, který je stále k dispozici na webových stránkách města v záložce Aktuální projekty a na recepci úřadu.

„Zároveň byly dotazníkové listy distribuovány v červnovém čísle Frenštátského zpravodaje či rozdány do rodin prostřednictvím dětí v mateřských, základních i středních školách,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí frenštátské radnice Iva Vašendová.

Termín pro odevzdání či elektronické vyplnění je stanovený do 31. července.

„Chtějí-li občané svůj názor ohledně otázek týkajících se sportu, jako například nabídky sportovních aktivit, sportovišť, jejich provozování, způsobu podpory sportu samosprávou města, přínosu tělesné výchovy ve školách a dalších otázek, vyjádřit, je nezbytné, aby tak učinili do konce července letošního roku. Jejich vyjádření velmi přivítáme,“ sdělila Ludmila Pavlová, vedoucí odboru vnitřních věcí, školství a sportu z Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm.

Vyplněné a odevzdané dotazníky budou zpracované a výsledky šetření společně s odbornou částí Programu rozvoje sportu a tělovýchovy zástupci města prodiskutují s laickou i odbornou veřejností. Konečné závěry projednají samosprávné orgány města.

Ve středu 26. července odpoledne si desítky lidí na Masarykově náměstí v Novém Jičíně nenechaly ujít první veřejné hraní na piano.
VIDEO: V novojičínském podloubí si na piano může zahrát každý