Od pondělí 11. dubna do pátku 15. dubna budou v Dělnickém domě probíhat komentované prohlídky pro školy a organizované skupiny (max. 50 lidí) a vstup je zdarma.

Rezervace zajišťuje Městský úřad Odry, konkrétně paní Buczková, kterou je možné kontaktovat telefonicky (556 768 160) nebo e-mailem buckova@odry.cz.

Myslivecká kuchyně

V sobotu 16. dubna se uskuteční v zahradě Dělnického domu slavnostní zahájení (9:00) a program následně bude pokračovat jarním svodem loveckých psů s komentářem. Nebude chybět ani ukázka sokolnictví (13:00), prodejní stánky a další doprovodný program.

Následující den, v neděli 17. dubna, dojde k slavnostnímu vyhodnocení výtvarné soutěže na téma Myslivost a lesní zvěř (10:00) a program uzavře ukončení přehlídky loveckých trofejí v 16:00 hodin.

Od úterý do pátku se bude navíc ve vinárně DD Odry vařit tradiční myslivecká kuchyně, v sobotu a v neděli pak ve všech prostorách restaurace v Dělnickém domě. Vstupné je dobrovolné. Tradiční akci pořádá ČMMJ Okresní myslivecký spolek Nový Jičín pod záštitou města Oder. (edm)