KATEŘINA KLAPETKOVÁ

Modelka, předplatitelka

Pro mě to byla hlavně výzva. Loni jsem sledovalal první proměnu, která byla úplně skvělá a vím, že toto studio je opravdu vyhlášené, tak jsem se přihlásila. Účes je pro mě zatím nový, ale myslím, že si zvyknu. Taky ráda experimentuju, takže je dost možné, že tu příště přihlásím muže a uvidíme, co s ním provedou.

KOMENTÁŘE

Lidka Řeháková, kadeřnice

Vlasy jsem mírně ztmavila do studených tónů, přičemž základ je tmavší a nahoře jsem platinovala. Celek jsem prosvětlila stříbrnou s opravdu lehkým odleskem fialové. Paní to půjde typově asi nejlépe. Co se týče střihu, tak ten jsem odlehčila a vytvořila ofinku, aby vynikl krásný obličej.

Vlasta Černošková, kosmetička

U paní Klapetkové jsem musela obličej lehce zvýraznit, konkrétně obočí a řasy. Není totiž zvyklá na líčení, takž jsem volila takové barvy, aby to bylo co nejpřirozenější. U tohoto typu jsem vybrala zelenobílé oční stíny, které jsou letní a lehké.

I LOVE STUDIOLogo studia.

Kadeřnické studio známé také jako I LOVE MY HAIR I LOVE STUDIO je novojičínským centrem moderního vlasového designu. V nabídce jeho služeb lze naleznout kompletní kadeřnický servis, svatební účesy, střihy vlasů podle typu osobnosti, barvení dle typologie a mimo jiné i kompletní vlasové poradenství a následnou domácí péči. Kadeřnictví rovněž aktivně spolupracuje při změně image svých zákazníků.

I LOVE STUDIO
Kostelní 35
Nový Jičín 741 01
Telefon: 556 710 655

VLASTA ČERNOŠKOVÁ

Mladá perspektivní kosmetička nabízí nejen standardní služby, ale také například prodlužování řas, vizážistiku, poradenství Mary Kay a další. Výhodou pro obyvatele Nového Jičína také je, že pracuje v salonu nedaleko koupaliště a je ochotná pomoci i v základních otázkách líčení pro ty, které se líčit neumějí a rozhodně to tak nechtějí nechat.

Salon Iva
Novosady 31
Nový Jičín 741 01
Telefon: 737 566 224

ROMAN VÁLEK

Fotograf, jenž se podílel na Proměně s Novojičínským deníkem, nabízí focení samostatných portértů, dále focení svateb a různých reportáží. Je schopen kvalitně nafotit také koncerty a zajistit produktové a table top fotografie.
Telefon: 737 146 521