Široká nabídka inzerátů na webu TipCars.com dokáže oslovit různorodou skupinu kupujících. A s blížícím se létem je ze statistik vidět, že zájemci o koupi auta nyní mnohem častěji hledají i inzeráty na kabriolety. V nabídce jich je celá řada – například v ceně do 250 tisíc korun můžete vybírat vozy se stahovací střechou třeba od značek Volkswagen, Audi, BMW či Mercedes.

„Pokud toužíte po sezónní radosti, můžeme nabídnout více než osm set kabrioletů, téměř tři sta jich je v ideální cenové hladině do 250 tisíc korun. Věřím, že udělat si radost díky této příznivé ceně a bohaté nabídce, se podaří všem, kdo touží zažít při jízdě autem vítr ve vlasech,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři kabriolety v ceně do 250 tisíc korun. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Mazda MX-5 1,8 Center-Line

Mazda MX-5 1,8 Center-LineMazda MX-5 1,8 Center-LineZdroj: se svolením Autohity

Náš první tip je na Mazdu MX-5 1,8 Center-Line, která se prodává za 229 877 Kč. V provozu je od září 2010 a najeto má 126 tisíc kilometrů.

Vůz má manuální klimatizaci, dva airbagy, CD přehrávač, multifunkční volant, shrnovací střechu, vyhřívaná sedadla či palubní počítač.

Peugeot 308 1,6 16V CC

Peugeot 308 1,6 16V CCPeugeot 308 1,6 16V CCZdroj: se svolením Automarket Euro

Náš druhý tip je na Peugeot 308 1,6 16V CC, který se prodává za 169 000 Kč. V provozu je od ledna 2012 a najeto má 155 tisíc kilometrů.

Vůz má přední i zadní parkovací senzory, 4 airbagy, automatickou klimatizaci, vyhřívaná sedadla, LED denní svícení, multifunkční volant, palubní počítač nebo také tempomat.

Mini Cooper 1,6 D cabrio

Mini Cooper 1,6 D cabrioMini Cooper 1,6 D cabrioZdroj: se svolením Autobazar Auto Trio

Náš třetí tip je na Mini Cooper 1,6 D cabrio, který se prodává za 239 900 Kč. V provozu je od dubna 2011 a najeto má 231 tisíc kilometrů.

Vůz má manuální převodovku a šest rychlostních stupňů, 4 airbagy, zadní parkovací senzory, autorádio s CD přehrávačem, sedadla s potahy z kůže, multifunkční volant, shrnovací střechu a start-stop systém.

 

Škoda Fabia kombi
Patříte mezi ně? Tisíce Čechů mají doma obyčejná auta, kterým ale roste cena
BMW R1200 GS Adventure.
Vybíráte motorku? V nabídce bazarů najdete nejčastěji BMW, Hondy či Yamahy
Volkswagen Passat 2,0 TDi Alltrack
Prostorný a spolehlivý. Volkswagen Passat patří k nejžádanějším autům v bazarech

Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?

  • Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
  • „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
  • Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
  • Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.

TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník.