Letos náš turnaj termínově koliduje s nohejbalovou verzí Ligy mistrů, která se ve stejný termín koná v Modřicích u Brna, nicméně i přesto očekáváme opět minimálně 30 přihlášených týmů.

Veškeré propozice a aktuality k turnaji sdílíme na naší facebookové události: https://www.facebook.com/events/1248827939266957

Hrát se bude opět ve dvou kategoriích. V kategorii Open nastoupí registrovaní hráči. Turnaj je ale určen i úplným amatérům, kteří se mohou přihlásit do kategorie Hobby a jsou na naší akci vítáni.

Procházku v oblacích nabízí kromě stezky i nový visutý most.
Lenoši z Vysočiny zkusili stezku pro otrlé. Ve větru se nejdelší most dost houpe

Proto pokud máte třeba i minimální zkušenosti s nohejbalem, stačí dva spoluhráči a můžete se přihlásit do rekreační kategorie. Nedávno se nám přihlásil čistě fotbalový tým z TJ Dobratice.

Open kategorie se odehraje ve skupinách a následovat bude play-off . Hrát se bude na centrálním kurtu a na tartanovém hřišti. Rekreační kategorie bude hrát také ve skupinách. Máme připravený mobilní kurt, který postavíme dva dny před turnajem.

K dispozici je také tělocvična ZŠ a další kurty bychom rádi postavili nedaleko areálu na nově zrekonstruovaném hřišti ZŠ Bulharská, kde by se dopoledne odehrály zápasy ve skupinách.

Vrak Fest 2022 Branky na Moravě.
Auta na střeše, bláto, kouř a totální šrot. Nejlepší demoliční závod na Moravě

Po obědě bude veškeré dění soustředěno v centrále turnaje, v areálu ZŠ na Ukrajinské ulici. Poruba Open nabídne i zajímavý doprovodný program.

Velice oblíbené jsou i hod špalkem a štafetový běh. Těchto disciplín se účastní hráči i fanoušci a je to takové zajímavé propojení mezi nohejbalisty a jejich fanoušky. Navíc letos poprvé chystáme pro děti zajímavou soutěž v sedmiboji.

Týmy se musí registrovat nejpozději do 19. června na e-mailové adrese jakubtomass@seznam.cz.

Na brněnském výstavišti v pavilonu C je až do konce září k vidění unikátní výstava Tutanchamon – Jeho hrobka a poklady.
Jako ve faraonské hrobce. Nádhera vystaveného pokladu v Brně ohromí

Prezence je v den turnaje od 8 hodin (startovné pro tříčlenné družstvo je 600 korun), zápasy začnou o půl hodiny později. Boje play-off začnou ve 13 hodin, kolem 16. hodiny by mělo dojít na utkání o třetí místo a na finále obou kategorií.

Jakub Tomáš

V hlubinném uranovém dole poblíž Rožné ukončili činnost v roce 2017.
Uranový důl Rožná zavřel před pěti lety. Takhle to vypadalo tisíc metrů pod zemí
Polské Glubczyce skýtají spoustu zajímavé architektury.
Kam na výlet? Za historií i estetikou do polských Glubczyc, kousek od Krnova