Dvacet týmů se utkalo v souboji o nejlepší guláš a to už je opravdu výzva. Porota to jistě neměla jednoduché, protože posoudit guláše z různých druhů masa a přísad, tady pak jistě rozhoduje samotná chuť.
Někdo si vychutná rozplývající se maso, někdo zase pálivost, někdo druh masa, ze kterého je samotný gulášek připravován.
A jak to v Hrabové dopadlo? Na prvním místě se umístil tým Hrabova.net, který již tradičně připravuje bezlepkový guláš. Je jasné, že byl připraven nejen z dobře vybraného masa, ale zeleninové dochucení a zahuštění porotě chutnalo.
Druhou příčku obsadil tým PASKOV.net, třetí místo získal od odborné poroty guláš navařený týmem Hrabovská Galerka.
A jak už to v soutěžích bývá, nechybělo ani hodnocení návštěvníků. Nejvíce kuliček, neboli bodů dostal tým "Kuchaříci". Gratulace a poděkování patří nejen vítězům, ale všem, kteří svou práci odvedli ve prospěch zábavy, naplnění břicha a hlavně skvělého sobotního dne.