„Mám rozporuplné pocity. Cítím zklamání. Ne, z našeho výkonu, ale z okolností okolo zápasu,“ začal o utkání povídat trenér Bílovce Jan Woznica. „V týdnu naši kabinu zasáhla viróza. Do zápasu šli někteří kluci se sebezapřením. Horko těžko jsme dávali sestavu dohromady,“ pokračoval hostující stratég. Ve 23. minutě přišel jeden z rozhodujících momentů zápasu. „Rozhodčí nás poslal do deseti. Na popud pomezního odpískal ruku v šestnáctce. Tu snad viděl jen on,“ kroutil hlavou Jan Woznica. Halaška pokutový kop proměnil a poslal domácí do vedení. Navíc se hostům v prvním poločase zranil Tomášek a do obrany musel útočník Střelec.

Zápas 9. kola fotbalové divize F MFK Havířov - Nový Jičín 2:2.
Nový Jičín otočil zápas, nakonec bral bod

„Chtěli jsme s výsledkem něco udělat. Šance jsme měli. Bohužel domácí dali druhý gól a vzápětí třetí,“ poznamenal trenér Bílovce. Do největší šance se dostal futsalový reprezentant Seidler, který trefil břevno. Hostům se nakonec podařilo už jen snížit Limanovským. „I přes porážku jsem v kabině klukům zatleskal, protože se na trávníku i přes zdravotní indispozice vydali na maximum,“ zakončil své hodnocení Jan Woznica.

Bohumín – Bílovec 3:1 (1:0)
Branky: 24. (penalta) a 54. Halaška, 58. Stošek – 64. Limanovský. Rozhodčí: Slováček – Grečmal, Zavřel. ŽK: Palej, Kubík – Pavlík, Střelec, Krayzel. ČK: 23. Dresler. Diváci: 250.
Bílovec: Padušák – Tomášek (46. Limanovský), Dresler, Krayzel, Pavlík – Dostál (82. Šimečka), Šlesár (65. Honus), Mozol – Dluhoš (74. Mikuš), Střelec, Seidler (65. Razsyk). Trenér: Jan Woznica.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...