Karviná do hry nasadila i ligistu Nešického, nicméně v prvním poločase schytala tři těžké údery. „Nám více sedí hrát zápasy s týmy z horních pater tabulky,“ přiznal kouč Nového Jičína Martin Štverka. „Věděli jsme, že nemůžeme s Karvinou hrát tempo fotbal. Chtěli jsme vycházet z pevného bloku a chodit do rychlých protiútoků. To nám přesně v prvním poločase vycházelo,“ pochvaloval si trenér Nového Jičína. Hosté poprvé udeřili ve 23. minutě. Po levé straně utekl Jež, odcentroval a situaci zavíral na zadní tyči Byrtus. A to nebylo vše. Po půlhodině hry hosté dobře zapresovali. Domácí gólman trefil Nieslanika, ten udělal kličku a zvyšoval na 0:2. Na poločasových 0:3 upravil po standardní situaci Zagol.

Petřvald prohrál s Polomí
Petřvald znovu prohrál, popravil ho Kludka

„První poločas nám vyšel náramně. V tom druhém jsme si řekli, že musíme hrát aktivně. To se také stalo. Karviné jsme za celý zápas dovolili snad jen dvě střely,“ těšilo Martina Štverku. „Karviná měla více míč na svých kopačkách, to ale bylo vše. Mrzí mě jen, že se nám zranil Šimon Byrtus, který si zlomil klíční kost,“ zakončil Martin Štverka.

Karviná B – Nový Jičín 0:3 (0:3)
Branky: 23. Byrtus, 32. Nieslanik, 35. Zagol. Rozhodčí: Janeček – Malý, Dvořák. ŽK: Jurčák, Trček – Zagol. Diváci: 134.
Nový Jičín: Hub – F. Gaži, Heiník, Hýl, M. Gaži – Byrtus (65. Vahalík), Zagol, Staněk (80. Palla), Jež (87. Nippert) – Nieslanik, Janovský (87. Magdon). Trenér: Martin Štverka.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...