„Podali jsme velmi slabý výkon. Máme velké problémy s obrannou činností. Soupeř se dostal do dvou šancí a obě využil,“ povzdechl si novojičínský kouč Martin Štverka. Skóre se poprvé měnilo po devíti minutách hry. Cudrák nahrál Šmirjákovi, ten se zasekávačkou zbavil protihráče a prostřelil gólmana Huba. „Soupeř se snažil na naše vedení zareagovat. Naše defenziva ale pracovala velmi dobře. Výborně hrála naše stoperská dvojice Holec – Kutty,“ podotkl šéf domácí lavičky Jaromír Lukášek. Velkou šanci měl Staněk, který běžel sám na gólmana, vyrovnat se mu ovšem nepodařilo. Obdobně dopadl i Nieslaník.

Petřvald - Český Těšín 3:0
Petřvald zvládl těžký zápas, k vidění dva vlastní góly

Na začátku druhého poločasu znovu udeřili domácí. Po Cudrákově přihrávce se znovu trefil Šmirják. „Ve druhém poločase měl Nový Jičín několik centrů. My jsme ale odolali. Sami jsme měli ještě nějaké šance. I když se soupeř vrátil do hry, my jsme mu vyrovnat nedovolili. Tohle vítězství má pro nás velkou cenu,“ pochvaloval si domácí kouč. Hosté snížili Vahalíkem, byť byl nejmenším hráčem na hřišti, dokázal se prosadit hlavičkou. „V závěru sudí neviděli dva nedovolené zákroky na naše hráče. Ale na to se vymlouvat nechci. Náš výkon nebyl dobrý. Dostáváme jednoduché góly, dobře nám nefunguje stoperská dvojice a když k tomu nejsme schopni proměnit šance, těžko můžeme pomýšlet na bodový zisk,“ zakončil Martin Štverka.

Břidličná – Nový Jičín 2:1 (1:0)
Branky: 9. a 48. Šmirják – 78. A. Vahalík. Rozhodčí: Brázdil – Čampišová, Macrineanu. ŽK: Berger, Holec, Dydowicz – Jež, Zagol, Magdon. Diváci: 130.
Břidličná: Zifčák – Češek, Holec, Kutty, Můčka – György (63. Kostera), Hoffmann, Berger, Dydowicz (75. Simichanidis), Cudrák (75. Kučera) – Šmirják (88. Janáč). Trenér: Jaromír Lukášek.
Nový Jičín: Hub – F. Gaži, Heiník, Hýl (46. Mrkvička), Nippert (51. Janovský) – Bystus (46. A. Vahalík), Zagol (35. Magdon), Jež, Hurta – Staněk, Nieslaník. Trenér: Martin Štverka.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...