Vigantice vedly ještě v 75. minutě 2:0, když v první půli otevřel skóre právě Baroš. Domácí však dokázali v poslední čtvrthodině srovnat, a to taky díky proměněné penaltě.

„V první půli bojovného utkání těžili domácí především ze standardních situací, které mají na svém hřišti menších rozměrů dobře nacvičené. Nám se podařilo jít do vedení po brance Milana Baroše. Při šanci domácího Michálka nás podržel brankář Slovák,“ líčil kouč Vigantic Pavel Šturala.

„Ve druhé půli jsme začali velmi aktivně a vypracovali jsme si několik gólových příležitostí. Navíc Křižan neproměnil pokutový kop. Dvacet minut před koncem jsme se už dočkali a radovali jsme se podruhé, kdy se prosadil Vičan,“ pokračoval trenér Vigantic.

Václav Daněk, bývalý český fotbalista, československý reprezentant a trenér, je členem Klubu ligových kanonýrů.
Fotbal? Spokojenost našel Daněk u bazénu. Co legenda Baníku dělá a jak to vnímá?

„Patnáct minut před koncem ale domácí vstřelili dvě slepené branky a rázem bylo srovnáno. Z dobře rozehraného zápasu nakonec bereme jenom bod, ale zase přinesl nádhernou fotbalovou kulisu. Myslím, že se to muselo všem líbit,“ pochvaloval si Pavel Šturala.

„Utkání bylo oslavou fotbalu. Přihlíželo mu pět stovek platících diváků, ale v hledišti jich bylo mnohem více. V první půli se hosté ujali vedení po brance Milana Baroše. My jsme také měli pár příležitostí, ale gólman hostí byl pozorný. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1,“ řekl kouč Prostřední Bečvy Daniel Šulák.

„Druhá půle přinesla zajímavou podívanou. Hosté nejprve neproměnili pokutový kop, poté ale již do dvoubrankového vedení šli. Nesložili jsme zbraně a v rozmezí tři minut jsme srovnali. Vyhrát mohly oba týmy. Fanoušci odcházeli domů spokojení, neboť valašské derby přineslo neskutečný sportovní zážitek,“ rozplýval se Daniel Šulák.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...