„Ztratili jsme vyhraný zápas,“ litoval trenér Petřvaldu Leon Dostalík. Přitom v první půli úvodního dějství to pro hosty vypadalo idylicky. Když si dal Kublák vlastní gól, bylo to už 0:2. „Domácí do té doby neměli nic. Pak jim ale vyšly dvě standardky a bylo srovnáno. Gól do šatny nás srazil,“ přiznal petřvaldský kouč.

Fotbalový Petřvald má za sebou nepovedené vystoupení v Brušperku
Blikance v Brušperku! Trajkovski hodil po sudím kopačku

Po přestávce mohl vedení na stranu favorita překlopit Jiří Huvar, který běžel sám na gólmana Pacanovského, ten ho ovšem vychytal. „Nakonec jsme dostali třetí gól a začaly se dít věci. Závěr jsme nezvládli. Hráči nechali volný průchod svým emocím, a to bylo špatně. Tento zápas jsme vůbec nezvládli. Je to škoda, protože soupeř byl rozhodně hratelný,“ zakončil Leon Dostalík.

Brušperk – Petřvald na Moravě 3:2 (2:2)
Branky: 36. Nitka, 45. Krejčok, 73. Paseka – 22. Dujsík, 34. Kublák (vlastní). Rozhodčí: Banot – Slaný, Viščor. ŽK: Dryák, Krejčok, Sýkora – Kozelský, Taraba, J. Huvar, Augustýnek. ČK: 88. Kozelský, 88. Augustýnek, Trajkovski (mimo hřiště). Diváci: 233.
Petřvald na Moravě: Kozelský – Talián, Taraba, Augustýnek, Ciesarik – Trajkovski, J. Huvar (83. Danyi), Dujsík, Macíček (72. Kouřil) – Macej, Vrzal (68. Kutáč). Trenér: Leon Dostalík.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...