Baník si zpestřil pauzu velkou autogramiádou

Fotbalisté Baníku Ostrava si zpestřili reprezentační přestávku velkou autogramiádou hráčů a realizačního týmů. Nechyběly ani legendy klubu a členové vedení. V pondělí přišlo do ostravského obchodního centra Forum Nová Karolina na dva tisíce příznivců modro-bílých barev. V obležení byl hlavně kapitán Milan Baroš. „Krásné, kolik fanoušků zase přišlo. To je zkrátka Baník,“ usmíval se Baroš.

Podpisová akce trvala přes tři hodiny. „Slíbili jsme, že se podepíšeme všem, kteří dorazí. Bylo to dlouhé, ale jsme rádi, že se fanouškům můžeme alespoň takhle revanšovat za jejich celoroční podporu,“ dodal Milan Baroš, který už se s týmem připravuje na nedělní domácí ligový zápas s Českými Budějovicemi, který začne v 17 hodin.

Autogramiáda fotbalového týmu FC Baník Ostrava v nákupním centrum Forum Nová Karolina (FNK), 9. září 2019 v Ostravě.
Autogramiáda fotbalistů Baníku Ostrava měla opět grády

Opavský Šulc se zranil, proti Sigmě bude chybět

Trenér fotbalistů Slezského FC Opava Ivan Kopecký má před zápasem v Olomouci komplikace. Vedle Jaroslava Svozila, který bude chybět kvůli vyloučení proti Slavii bude postrádat mladého záložníka Pavla Šulce. Osmnáctiletý fotbalista má zdravotní problémy, které si přivodil během srazu reprezentační dvacítky, kdy si udělal výron kotníku.

Na mezinárodním poli se mu dařilo. V duelu s Německem, který Češi prohráli, dal branku. Angažmá v Opavě jde kmenovému hráči Plzně k duhu. Doposud odehrál šest zápasů, ve kterých rozhodně nepodal špatný výkon. Sigmu bude muset vynechat, otázkou je, zda stihne další utkání proti Liberci.

Otevření sezony HC Vítkovice v areálu Ridera Sport ve Vítkovicích, 10. zaří 2019 v Ostravě.
To musíte slyšet! Vítkovice otevřely sezonu s fanoušky a představily novou hymnu

V Karviné zahájili předprodej na Bohemku

Ligové fotbalisty Karviné čeká v neděli další zápas o šest bodů. Doma přivítají od 15 hodin pražské Bohemians. Rádi by navázali na poslední ligová utkání, v nichž posbírali čtyři body. Usilovat budou o vůbec první výhru na domácím hřišti v letošní sezoně. Stále pokračuje předprodej vstupenek na toto zajímavé utkání, po němž by svěřenci trenéra Františka Straky rádi opustili sestupové pozice.

Vstupenky jsou k mání v cenovém rozpětí od 50 do 140 korun v prodejní síti Ticketportal a na pobočkách, tedy v Městském domě kultury (každý den od 13.45 hodin) a kině Centrum (každý den od 15 hodin). V den zápasu pak budou pokladny Městského stadionu v Karviné-Ráji otevřeny rovněž od 13.45 hodin.