Ta se zrodila hned v jeho prvním zápase na manažerské židli proti týmu Yeovil Town (4:1), jenže to bylo vše. V následujících šesti zápasech jeho tým třikrát prohrál a třikrát remizoval.

Brankář Slavie Ondřej Kolář.
Nepopsatelný pocit, říká o euforii po vítězné brance Ondřej Kolář

Kdo by však čekal, že dostal padáka, byl by na omylu. Scholes odešel naprosto dobrovolně. „V krátké době, kdy jsem vedl klub, se bohužel ukázalo, že nebudu moci řídit chod věcí tak, jak jsem zamýšlel, a jak mi bylo slíbeno předtím, než jsem přijal pozici trenéra. Přeji fanouškům, hráčům a zbytku trenérského štábu mnoho úspěchů ve zbytku sezony a budu nadále sledovat a podporovat klub jako fanoušek,“ uvedl ryšavý rodák z Oldhamu.

Majitele Athletic Abdallaha Lemsagama tento rychlý konec jeho manažera vůbec nepotěšil. „Byl jsem teď pár týdnů v Dubaji. Když mi přišla SMS s jeho rezignací, s tím, že o ní nechce dál diskutovat, překvapilo mě to. Paul měl ode mě ujištění, že i přes nevalné výsledky mu nadále důvěřujeme. Počítali jsme s tím, že přebuduje tým pro příští sezonu,“ nechal se slyšet Abdallah Lemsagam. 

Scholes tak vedl Oldam Athletic o šest dní méně, než jak dlouho čekal kvůli problémům s anglickými fotbalovými orgány na povolení usednout na jeho lavičku.

Z EUFORIE K ŠÍLENSTVÍ ZA PÁR VTEŘIN. Ještě před pár okamžiky se fotbalisté Bohemians radovali z vedoucího gólu v síti Slavie. Jejich radost ale přerušil rozhodčí, který po přezkoumání videa branku odvolal a naopak proti klokanům nařídil pokutový kop.
Nadšení střídá rozčarování. Video má být všude, vzkazují trenéři