„Z mého pohledu ani náhodou. Byl jsem na lajně. Rukou jsem nehrábl vůbec za sebe,“ dušoval se gólman zelenobílých Roman Valeš.

On byl ten útok vážně hodně nepřehledný: Valeš vyrazil nepříjemnou hlavičku domácího Smoly jen před sebe. O míč škobrtl dobíhající Šindelář, prokázal buldočí instinkt a dotlačil ho (dost možná) za brankovou čáru.

Stoper Baníku k útoku uvedl: „Gólmanovi míč vypadl, tak jsem do něj plácl nohou. Poté se mezi námi ještě odrážel a pak jsem přes něj přepadl.“

Trenér Slovácka Martin Svědík
Svědík: Důležitá výhra? Až ji potvrdíme doma s Příbramí

Domácí se hned objímali, hosté mohutně protestovali, sudí Miroslav Zelinka neměl k dispozici video, a tak po konzultaci se svým asistentem ukázal rukou na střed hřiště.

V „českém“ projektu VAR je zakopaný pes. (Za předpokladu, že bude disponovat dostatečným počtem kamer včetně brankové.) Někde je a jinde schází.

Před týdnem cítili křivdu pro změnu na severu Čech. Tam v 86. minutě prokázal orlí zrak asistent rozhodčího Jakub Hrabovský. Rána Jakuba Peška podle něj nebyla gólová. Slovan tak prohrál, a zase následovaly stejné věty, jen v opačném gardu.

Zhroucená střecha na stadionu nizozemského AZ Alkmaar
Střecha stadionu AZ Alkmaar se částečně zřítila! Naštěstí se nehrál žádný zápas

Střelec: „Jsem si jistý, že byl balon za čárou.“ Hosté: „Těžko říct.“

Trošku jiný příběh se udál ve třetím kole v Českých Budějovicích i tam v utkání se Spartou byli dlouho sudí v úzkých (a to měli video).

Hostující talent Adam Hložek slavil gól marně.

Rozhodčí Karel Hrubeš si kladl tři otázky: Šlo o ofsajd? Ne. Byl míč za brankovou čárou? Kdo ví. Jednalo se o faul na gólmana? Ano, proto gól neplatil…

K těžkému ublížení na zdraví s následkem smrti došlo v Bakalářské pivnici v Husově ulici v Kutné Hoře. Tragickou událost připomínají hořící svíčky.
Fanoušek plzeňské Viktorie zemřel po rvačce v Kutné Hoře