Nechte se inspirovat třeba tím, jaké góly vybral populární youtube kanál TKHD, jenž má přes dva miliony odběratelů.

Pochopitelně jej nezahajuje nikdo jiný než Cristiano Ronaldo se svou dalekonosnou ránou. Z poměrně velké dálky se ale kromě portugalského útočníka ve službách Juventusu Turín dokázal trefit třeba i záložník Bayernu Mnichov Corentin Tolisso, na nějž asi nevzpomíná příliš v dobrém gólman Atlética Madrid.

Evropská liga: Slavia - Nice
Zaujal Lingr i Limberský. Kdo dal nejhezčí gól v evropských pohárech?

Do obrovské euforie však dokázala dostat fotbalového komentátora také rána, kterou vyslal na bránu soupeře liverpoolský Curtis Jones. V derby proti Evertonu zakroutil míč přes bezmocného gólmana, balón se ještě otřel o břevno a zapadl do sítě.

Popisovat zde každý gól by bylo asi zbytečné, když si je všechny může každý zájemce prohlédnout ve videu, nicméně za zmínku určitě stojí, že se do elitního výběru prosadila i žena.

Zdroj: Youtube

Fotbalistka Chelsea Sophie Ingleová si díky parádnímu zásahu do sítě Arsenalu vysloužila i nominaci na Puskás Award za nejhezčí gól roku.

Ozdobou podobných výběrů jsou i akrobatické kousky, které vedou ke gólům. Takový předvedl Valentino Lazaro z Borussie Mönchengladbach proti Leverkusenu, když jeho efektní škorpión skončil v bráně.

Viceprezident fotbalového Juventusu a bývalý fotbalista Pavel Nedvěd
Neudržel nervy. Nedvěd dostal trest a pokutu za urážky sudího v turínském derby

A českého fanouška bude jistě zajímat, že mezi těmi nejlepšími má zástupce i tuzemský fotbal. Byť nejde přímo o gól, zaslouží si i kousek Vladimíra Coufala pozornost. Jeho na milimetr přesný centr v utkání West Hamu proti Crystal Palace našel Sebastiena Hallera, který znamenitými nůžkami vyrovnal na konečných 1:1.

Zdroj: Youtube

Na samé špici pak je Adrien Rabiot, záložník Juventusu Turín. Ten se do srdcí turínských fanoušků a paměti těch z AC Milán zapsal sólem, které započal ještě na vlastní polovině, po cestě vyškolil několik hráčů soupeře i nepopulárními „jeslemi“ a na závěr přidal i pokus zpoza velkého vápna, proti němuž brankář nestačil zasáhnout.

Zdroj: Youtube
Marcus Rashford zvěčněný na malbě umělce Akse P19.
Hvězda Manchesteru nezáří jen na trávníku. Za boj pro děti získá prestižní cenu