„Byly to nervy, ale Opava má tři body a to je hlavní,“ usmívala se po utkání Klára Kováčová, dívčím jménem Medková. „Kluci to moc prožívali, hlavně starší Radek, to je celý táta,“ podotkla manželka opavského kouče.

„Opava na mě udělala velký dojem. Působí na mě jako rodinný klub, a to se mi líbí. K tomu útulný stadion, skvělí fanoušci. Opava mě nadchla, žije fotbalem,“ vypozorovala. „Byli jsme i na procházce ve městě, prostě fajn víkend,“ usmála se rodačka z Vyškova.

SFC Opava-Teplice - Teplice 2:1
Kováčovi spadl kámen ze srdce, Hejkal cítil křivdu

Kováčovi mají základnu v Praze, svému manželovi angažmá v daleké Opavě přála. „Probírali jsme to spolu. Říká se, že ženy zvládnou všechno, tak v tom, že je Radek daleko od rodiny, problém nevidím. Když hrával v zahraničí, bylo to daleko horší,“ přiznala současná fitness trenérka.

„Radkovi se v Opavě líbí, jen teď čekal dlouho na výhru. Byl docela nervózní. Pomalu jsme na něj nemohli ani dopoledne mluvit,“ svěřila se s úsměvem Kováčová. K tomu, zda se do Slezska přestěhuje, řekla: „Kdyby kluci chodili do školky, tak ano. Ale jsou školou povinní, v Praze mají kroužky, kamarády, takže by to moc nešlo.“

V Opavě byla na fotbale poprvé. „Ale na venkovních zápasech jsme už fandili. A ani na dalším zápase SFC doma, bychom neměli chybět,“ poznamenala modelka. Její návštěva na hlavní tribuně nezůstala bez odezvy u fanoušků, došlo i na focení. „Lidé v Opavě jsou fajn, na instagram mi psali ať dojedu častěji, prý jsem šťístko. Ale tak to není, body uhráli kluci na hřišti,“ zakončila sympatická manželka opavského trenéra, kterou mohou fanoušci sledovat na jejím instagramu, kde dává příspěvky i k opavskému fotbalu.

Zdroj: Instagram.com/klarakovacovaofficial