Starší dorost: Krnov - Nový Jičín 7:0

Novojičínští vůbec nezachytili úvod zápasu a už v 5. minutě, po hrubé chybě, inkasovali. V 11. minutě bylo pro tým Radomíra Kalicha ještě hůře. Po nepovedené malé domů a následném faulu brankáře Tichánka uviděl brankář Nového Jičína červenou kartu. Penaltě čelil nastoupivší Hatlapatka, ale domácí byli úspěšní, a vedli 2:0. Ve 22. minutě už Krnov vedl 4:0 a lídr tabulky směřoval k jasné výhře, kterou ve druhé půli ještě navýšil třemi brankami.

„Poslední zápas podzimu pro nás dopadl katastrofálně. Domácí nás přehrávali i druhý poločas. Předvedli jsme vůbec nejhorší výkon. Byli jsme ustrašení, bojácní, prostě nuloví. Tak naštvaný jsem za dobu, co jsem u týmu, ještě nebyl. To, co jsme předvedli, byla velká bída," zlobil se trenér Nového Jičína Radomír Kalich, jehož tým zakončil první polovinu sezony na 7. místě s dvaceti body.

NJ: Tichánek Svobodník, Bouda (11. Hatlapatka), Hnila, Navrátil Toška, Swiač (60. Krkoška), Tripský, Urbanovský (30. Zmatek) Pítr (70. Lee), Rudel. Trenér: Kalich.

Mladší dorost: Krnov - Nový Jičín 2:3

Bez distancovaného Maňáka a nemocného Patrika Horáka vstoupili novojičínští mladíci do utkání dobře. Po třech minutách byl na konci akce Swiač, jehož pokus ještě domácí gólman vyrazil, ale na dorážku Ondřeje Horáka už byl krátký. Krnovští hrozili převážně ze standardních situací a výškovou převahu využili při jednom z nebezpečných rohových kopů, který přetavili ve vyrovnávací branku. Poté se hra vyrovnala, ale v závěru poločasu se dostali ke slovu opět hosté. Důrazný Ondřej Horák se prosadil podruhé a poslal Nový Jičín do poločasového vedení 2:1.

Po rohovém kopu hostů se domácí dostali do brejku, díky kterému srovnali. „Po domácí výhře se silným Havířovem jsme chtěli vyhrát, a zakončit tak úspěšně podzim. V poločase jsme vystřídali a chtěli jsme chytit začátek a přidat další góly. Začátek byl v pořádku. Poté nás postihlo zranění, kdy Staněk spadl v souboji špatně na ruku a měl podezření na zlomeninu. Ale ta se naštěstí nepotvrdila. Kluci od té doby bojovali a snažili se vstřelit vítězný gól," informoval trenér mladších dorostenců Jaromír Kvita. A to se jeho svěřencům, zásluhou Krkošky, také podařilo. Domácí už měli jen jednu vyloženou šanci, kterou však zastavil Rulíšek.

„V závěru jsme měli obrovské šance, ale ani jednu jsme nevyužili. Jsem rád, že jsme zakončili podzim vítězstvím. Nyní nás čeká tvrdá zimní příprava se spoustou přípravných zápasů," uzavřel novojičínský kouč.

Br. NJ: O. Horák 2, Krkoška.

NJ: Hatlapatka Konvička (41. Kuman), Rulíšek, Zmatek, Dvořák O. Horák, Pokorný, Swiač (41. Staněk (46. Holaška)), Bartoň Krkoška, Hanzelka (41. Matouš). Trenér: Kvita.