Na trenérský post frenštátského klubu mohl usednout také Jaroslav Netolička, bývalý brankář Dukly Praha a majitel zlaté medaile z letních olympijských her v Moskvě z roku 1980. Poslední jednání ale definitivně rozhodla, že zkušený trenér nakonec na lavičku Frenštátu neusedne.

Mužstvo se k začátku zimní přípravy sejde 14. ledna a připravovat se bude výhradně v domácích podmínkách. „Nemáme v plánu žádný zimní turnaj. Přátelské zápasy máme domluvené jednotlivě," uvedl sportovní manažer Frenštátu Pavel Měrka.

Díky vítězství v posledním podzimním kole doma nad Pustou Polomí 1:0, které bylo pro Frenštát zároveň prvním v sezoně, snížil beskydský klub ztrátu na týmy před sebou. V jarní části se tak tým pokusí porvat o záchranu v krajském přeboru a posily bude hledat, díky trenéru Prikazskému, především na Slovensku. „Posil by mělo být více, ale zatím není jasné, na které posty. Až na výjimky to budou všechno hráči ze Slovenska," upřesnil Pavel Měrka. S posilami souvisejí i eventuální odchody některých hráčů. „Zatím to je v jednání, ale pokud bude nějaký odchod, tak to budou odchody vynucené, protože si nemůžeme dovolit mít v kádru přes dvacet hráčů. Takže jestli se nám v přípravě osvědčí hráči ze Slovenska, tak budou někteří naši hráči dáni na hostování do okolních oddílů," dodal frenštátský sportovní manažer. V závěru podzimní části ještě postihla sportovní areál Frenštátu nemilá věc. Silný vítr strhal část střechy na hráčských kabinách. „Střechu máme opravenou. Mělo by to být už definitivně v pořádku," řekl závěrem Pavel Měrka. (dtb)

Umístění Frenštátu pod Radhoštěm v posledních sezonách:

Sezona 2011/2012 Krajský přebor 10. místo

Sezona 2010/2011 Krajský přebor 15. místo

Sezona 2009/2010 Krajský přebor 4. místo

Sezona 2008/2009 Divize E 16. místo

Sezona 2007/2008 Divize E 5. místo

Sezona 2006/2007 Divize E 12. místo

Sezona 2005/2006 Divize E 9. místo