„O Ondru Pyclíka zájem máme. Už na tréninku ukázal, že by mohl být velkou posilou,“ řekl trenér Beskydu Roman Kučerňák. Pyclík prošel ostravským Baníkem, dokonce má na kontě i jeden start v lize. Krom toho oblékal například i dresy HFK Olomouc a Hlučína. Ve třetí nejvyšší soutěži vstřelil třináct branek. Dalším nováčkem je Petr Mičkal, který naposledy hrával za Vidče. Naopak na odchodu jsou Bolcek s Malým.

Frenštát odehrál zatím čtyři přípravné duely. Porazil Vigantice 9:4, třetiligový Vratimov 3:1. Prohrál s Všechovicemi 1:3 a se Vsetínem 0:1. Pátý zápas ho čeká sobotu s Hlubinou. Tento duel má výkop v 17 hodin.
K dosavadnímu průběhu přípravy trenér Roman Kučerňák řekl: „Bylo vidět, že kluci měli dlouho pauzu. Šlo nám o to, abychom chytli tréninkový rytmus.“

Hlavní letní přípravu odstartuje Frenštát 12. července. V rámci přípravy narazí na Přerov a Slušovice. V plánu je také soustředění na Jižní Moravě, a to ve Velkých Pavlovicích. „Nyní ještě řešíme, zda budeme hrát MOL Cup,“ zakončil trenér Frenštátu.

Sestava proti Vsetínu: Páleník – Pokorný, Farský, Buchlovský – Frydrych, Fojtík, Nezhoda, Walder, Páleník II. - Žák, Mičkal – Žídek. Trenér: Roman Kučerňák.