Beskyd měl výborný začátek a hostující brankář Květon byl hned v permanenci. „Za deset minut jsme si vytvořili čtyři gólovky,“ začal o utkání hovořit domácí kouč Roman Kučerňák. „Bohužel Klimpar a ani Pyclík nebyli úspěšní. To nás pro další průběh poznamenalo,“ přiznal domácí kouč. Tamajka poslal následně Frýdek do vedení, to ale dlouho nevydrželo. Za domácí srovnal Klimpar. „Snažili jsme se o rychlý přechod do útoku, ovšem šance měl Frýdek. Brankář Smolík nás v prvním poločase třikrát výrazně podržel,“ chválil kouč gólmana.

Fulnek porazil Nový Jičín
Přípravné derby vyhrál Fulnek

Po přestávce šel favorit znovu do vedení. Na to přišla odpověď v podobě vyrovnávací branky Pyclíka. „Na řadu přišlo prodloužení. Když už to vypadalo, že přijdou na řadu penalty, inkasovali jsem gól po rohovém kopu. V prodloužení už nám sice došly síly, ale takhle prohrát jsme si nezasloužili,“ zakončil Roman Kučerňák.

Frenštát – Frýdek-Místek 2:3 p.p. (1:1)
Branky: 38. Klimpar, 78. Pyclík – 21. Tamajka, 56. Janša, 115. Raab. Rozhodčí: Kostelník – Tomanec, Jílková. ŽK: Farský, Buchlovský, Páleník, Nezhoda – Velner, Barkov, Křenek, Gergela, . Janša, Konečný. Diváci: 205.
Frenštát: Smolík – Pokorný, Bányácski, Farský, Halda (84. Vaverka) – Walder (72. Žitník, 92. Sobota), Fojtík, Buchlovský, Baran (58. Nezhoda) – Pyclík, Klimpar. Trenér: Roman Kučerňák.