O tom, že má Fulnek problémy se hovořilo už před startem sezony. Klub již nedisponuje tolika financemi jako v předešlých ročnících. „Problémy máme, ale hrát budeme. Kádr je postaven,“ hlásil před sezonou někdejší bundesligový obránce Michal Kovář, který ve Fulneku plní roli hrajícího kouče. „Bohužel po druhém kole nám čtyři hráči řekli, že už u nás nechtějí hrát. Všechno kluci základní sestavy,“ pokrčil rameny trenér.

Frenštát exceloval v Heřmanicích
Frenštát úřadoval v Heřmanicích. Trenér Kobylík slaví první divizní výhru

I bez nich se ale tým dál rval se svým osudem. Tedy až do sobotního duelu v Petřvaldu. „Před utkáním v Petřvaldu se nám dva hráči zranili, dva museli pracovně mimo. K tomu navíc ještě nemohl hrát v minulém kole vyloučený Filip Šlesár. Tím pádem jsme to nebyli schopni dát dohromady,“ přiznal Kovář. Petřvald tak vyhraje kontumačně. „Chtěli raději tři body vybojovat na hřišti, než takhle. Fulneku přejeme, aby se dal dohromady,“ řekl kouč Petřvaldu Jiří Halamíček.

V sobotu čeká na Fulnecké domácí utkání s Čeladnou. „Budeme bojovat, nic nebalíme. Věřím, že zápas normálně odehrajeme,“ je optimistou Michal Kovář. 


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...